Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2015 01:39 - ИМОТНАТА МАФИЯ ДЕЙСТВА
Автор: djem Категория: Бизнес   
Прочетен: 1811 Коментари: 2 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


                    ПРИНЦИПНО ДЕЙСТВИЕ НА ИМОТНАТА МАФИЯ
                                                    схема за измами с имоти



 Всеки гражданин, който подпише договор с някого свързано с наем, дарение или продажба - покупка, и  го завери при нотариат или сделката премине през нотариус, договора се вписва в имотния регистър. След това, всеки заинтересован и ако има познати (приятели) в Имотния регистър било то адвокати, нотариуси, вещи лица или съдебни изпълнители, съдии, прокурори и т.н., има свободен достъп до тези регистри може да се снабди с това, което му е нужно.

                            image

Така всеки от тези хора, заинтересовани за вашите сделки или имоти, могат да се снабдят с документите за вашия имот, без да искат разрешение от собствениците.


Така по принцип стават най- големите измами с недвижими имоти.
Колкото и да не ви се вярва, има доста народ изгубил имота си именно по този мошенически начин. Държавата няма начин как да спре тези измами, освен ако не премахне услугата "имотен регистър". По същия начин мафията действа и с "търговския регистър" - много фирми фантоми се появиха напоследък и внесоха смут в икономиката на държавата България.

Лошото в случая с тези измами е че и Съдебната система е намесена в тази схема. Измамниците знаейки че, чрез съдебната система  могат да се снабдят с необходимите съдебни решения, които дават възможност на престъпниците да се снабдят с имотните ви документи без дори да предполагате, че някой е замислил да ви отнеме имота незаконно. За това е нужно само съдът да издаде заповед за изземване на документи или съдът да издаде необходимите разрешителни, за да се снабди престъпника с вашите нотариални актове, без вие да знаете за това му действие.


Никой от Имотния регистър не се интересува, че имота е лична собственост,защитена от Конституцията и с него може да разполага само собственика,ако в НА не е записано друго. Мафията знае това, и за да й е по-лесно снабдяването с тези имотни документи използва съдебната система, нотариусите и адвокатите.


Как да се прекъсне този "порочен" начин на присвояване? Освен изрично, да обявим в Имотния регистър и в Търговския регистър, че не желаем чужди хора да се снабдяват с документи, свързани с нашата собственост! Или да подадем молба до Имотният регистър, че не желаем непознати хора да изискват наши имотни документи, без да се представят с лична карта, която да се записва в  прикрепен за регистъра книга.

                             image

До сега няма закон, който да защити имотите на гражданите, вписани в Имотните регистри.


Дали някога Парламента ще приеме такива закони, които да защитават частната собственост по специално имотите на българите от измамите и фалшифицирането на Нотариални актове, пълномощни и договори?
 




Гласувай:
13



1. anin - Поздравления!
15.05.2015 19:18
Много добър постинг!
Дано се промени това, защото и според мен не е правилно всеки да има достъп до тези документи!
цитирай
2. dalida - ИМОТНАТА МАФИЯ ДЕЙСТВА ЧРЕЗ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА/с купени съдии/ ЧСИ,които не се интересуват от нищо друго, освен ПАРИТЕ
25.05.2015 10:55
БЪЛГАРИЯ НЯМА ЧЕСТНА СЪДЕБНА СИСТЕМА - ВСИЧКИ СЪДИИ СА АЛЧНИ ПРОСТИ И НЕКОМПЕТЕНТНИ. И...4 години мандат са им много. 2 години им стигат!

предлагам - всички СЪДИИ В БЪЛГАРИЯ ВСЯКА ГОДИНА ДА ДЪРЖАТ ИЗПИТ ПО ГРАЖДАНСКИ ПРОЦЕСУАЛЕН КОДЕКС И ПО ЗАКОНИТЕ ЗА СОБСТВЕНОСТ И НАСЛЕДСТВО.

ХИЛЯДИ НЕВИННИ ЖЕРТВИ ЗАГУБИХА ДОХОДИТЕ СИ И ЖИЛИЩАТА СИ - ЗАРАДИ НЕКАДЪРНИТЕ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: djem
Категория: Бизнес
Прочетен: 956096
Постинги: 345
Коментари: 926
Гласове: 9188
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930