Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2015 08:10 - АСПИРИНЪТ Е ВРЕДЕН ЗА ЗДРАВЕТО!
Автор: djem Категория: Бизнес   
Прочетен: 2599 Коментари: 2 Гласове:
12

Последна промяна: 07.01.2015 08:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                     УПСАРИН  И  АСПИРИН - ВРЕДНИ ЗА ЗДРАВЕТО


Според официални данни около 7600 човека загиват годишно от прием на  аспирин.


                  image


Ако преди години с една таблетка носът се отпушваше, сега и с 3 бр файда няма. От това следва че, качеството на лекарството е максимално влошено.
Иначе, опаковката и формата на Упсарина или Аспирина е една и съща,без промяна. Но, качеството на съдържанието е лошо с ниска стойност на силицил (ацетисал)

От година на година сякаш света на лекарствата се променя към....лошо, и по-лошо качество, лошо изпълнение, всяка нова технология е недоказана - лежи на старата си слава.

Фармацевтиката доказа че, печалбите са по - важни от здравето на хората!

По аптеките вече има (почти) 42% фалшива продукция на "лекарства" с недоказана технология на изпълнение т.е. без хора -  опитни зайчета, да изпробват лекарството за период от 2-3 месеца,а понякога и година,за да се пусне на пазара това лекарство за обща употреба.

Хора умират от недоказани лекарства,но....да сте чули че Съдът е вкарал в затвора някой виновен за това? Или пък да е затворил някоя болница заради това,че има  смъртни случаи заради "лекарска грешка"?


Огромна част от лекарствата не лекуват, а убиват!

ПРОВЕРКАТА

 За мнение по тези въпроси потърсихме един от най-яростните противници на ваксинирането и приемането на лекарства - д-р Атанас Гълъбов.
- Д-р Гълъбов, всички медикаменти ли са вредни?
- Повечето медикаменти са токсични, защото са съставени главно от изкуствено синтезирани химически съединения. Фармацевтичните компании успяват да наложат своите “лекове” чрез подкупи  за патентоването на лекарството  и  чрез измами в самите клинични изпитания, в следствие на няколко смъртни случая, лекарството се изтегля от пазара,но...на каква цена?
Ставаме опитни зайчета всички, но в закона за лекарствата е записано: всяко ново лекарство което се прилага вълху хора - доброволци времето на проверката се заплаща според предвидената таблица.
Фармацевтите 90% в случаите когато едно ново лекарство не е доказано чрез "опитните зайчета" в лабораторни условия, прибягват до - даване на рушвети там,където е необходимо,за да мине "проверката" и лекарството да се одобри за да се патентова.
Сега, нека пресметнем колко лекарства нови са се появили на пазара по-скоро, отколкото е необходимо:  гледаме рекламите по тебевизията. Там е доказателството - всеки месец на мястото на старото изпитано лекарство се рекламира ново.

За да се патентова  и пусне на пазара едно лекарство са необходими месеци за изпитания.
Как тогава всеки месец се пускат нови лекарства?, като за да се пласират по-бързо се използва рекламата по Телевизията, защото така се пропагандира по-лесно.

И, каква е тази мода лекарства да се рекламират по този начин?

За да се пусне реклама по ефира цената е доста висока. Тези реклами оскъпяват цената на медикамента. Това, вече всеки човек го разбра!

Преди 10-на години, когато тези реклами не бяха разрешени,особено за лекарствата, медикаментите не струваха толкова скъпо.

ВРЕДАТА

Ето някои лекарства отнели живота на болни пациенти:
***   Препаратът Орабилекс - причинил бъбречни увреждания с фатален край.
***  Метаквалон (сънотворно) - причинил сериозни психотични разстройства и довел до смъртта поне на 366 души чрез убийство или самоубийство.
***  Изопротеренол - за астма - довел до около 3500 смъртни случая през 60-те години.
***  Ералдин (сърдечен медикамент) - предизвикал сериозни увреди на очите и в храносмилателния тракт, и много смъртни случаи,
***   Фенформин - довел до смъртта на около 1000 души,
***  Прелудин и Макситон (за отслабване) - причинили сериозни клапни увреждания и поражения на нервната система,
***  Пронап и Плаксин (успокоителни) - предизвикали смъртта на много бебета,
***  Уретан (за левкемия) - виновен за появата на рак на черния дроб, белия дроб и костния мозък, ***  Дебендокс (срещу гадене) - причинил родови дефекти, и т.н.


И още и още, недоказани и неизпробвани за негативи медикаменти пуснати на пазара за общо ползване или срещу рецепти, заради такава практика вече станахме свидетели на доста смъртни случаи, които лекарските комисии,допуснали тази грешка живеят спокойно необезпокоявани от съд и присъда.

80% от официално установените лечения в Европа въобще не са доказани в клинично контролирани изследвания!

Основна грешка на хората е, че са оставили друг да ръководи съдбата им и да се “грижи” за здравето им!

ОТСЛАБВАНЕТО
Хората искат, без да полагат никакви грижи за здравето си и за усъвършенстването си, да бъдат винаги във форма, ако е възможно - само с помощта на някое хапче.

Има неоспорими примери за лекарства, които не само че не лекуват, а увреждат и дори водят до смърт.

През 1997 г. от пазара са изтеглени медикаментите за отслабване Фенфлурамин и Дексфенфлурамин, след като се установява, че те са довели при много хора до сериозни необратими сърдечни поражения и дори до смъртни случаи, когато са използвани заедно с друго лекарствено средство - Фентермин.


ХОРМОНИТЕ
Хормоналните препарати и особено свързаните с предпазване от забременяване днес вече са масово изписвани и у нас. Тази мода също има своите вредни последствия. Ето някои от страничните им ефекти: увеличен риск от развитие на тромбози, повишаване на кръвното налягане, увеличаване на телесното тегло (често наблюдавано явление), отоци, акне, разстройства на функцията на щитовидната жлеза, възникване на спонтанни маточни кръвотечения, нервно-вегетативни разстройства - главоболие, мигрена, депресия, умора и др.

ИЗПОТЯВАНЕТО
Често когато човек се изпоти няколко пъти и не се преоблече със сухи дрехи, той се разболява, хремата е първия симптом. Посяга към хапчето Аспирин, да но ако това хапче преди 10-на години е помагало, сега не върши тази работа. Причината в това всеки се досеща. Ниското съдържание на веществото ацетил.


НАСТИНКАТА
Преди години аспиринът се използваше масово при настинки. Днес обаче не е така.
Той вече не се използва за борба с грипоподобни симптоми и варицела при децата,заради "Синдрома на Рей" .   Аспиринът се потребява  и като консервант при консервиране на зеленчуци в домашни условия. Аспиринът  - консервира проблема но, не го лекува -не премахва  вирусите.

ЗДРАВЕТО
Ако се храним правилно, съблюдаваме хигиена и разумен начин на живот и не ни се пречи чрез всякакви наложени “здравословни” мероприятия като например ваксинации,

можем да останем здрави до дълбока старост! Защото -  
Повечето болести са предотвратими чрез разумен начин на живот и лечими със средствата на природната медицина.





Гласувай:
12


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. zaw12929 - АСПИРИН ПТОТЕКТ...
08.01.2015 07:48
РЕДОВНО Е В СПИСЪКА НА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ МИ ЛЕКАРСТВА, НО ИЗБЯГВАМ ДА ГО КУПУВАМ
цитирай
2. djem - Аспиринът - не се препоръчва за редовна употреба
21.01.2015 14:59
защото намаля кръвното, предизвиква световъртежи, глъхнат ушите; самите лекари препоръчват да се пие не повече от 1-2бр в седмицата и да не се прекалява. Селските лекари като нямат друг лек, казват "пий аспирин и ще ти мине", ама не е точно така, защото има хора алергични към съставките на лекарствата.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: djem
Категория: Бизнес
Прочетен: 958927
Постинги: 345
Коментари: 926
Гласове: 9189
Календар
«  Декември, 2015  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031