Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2021 21:48 - Роботизираните нации
Автор: djem Категория: Технологии   
Прочетен: 2037 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 


Дигитален свят

Днес всичко е дигитално. В кафенета, ресторанти, молове, барове, автобуси, таксита, офиси и дискотеки има безжичен и безплатен интернет - камери, които следят всичко, което става в помещенията, слуша разговорите между хората, записва информацията и я записва.. Нали знаете къде отива тази информация? Сещате ли се?


Виждаме стикери "сот" или видеонаблюдение, но това вече не ни прави впечатление, свикнали сме. Свикнахме с насилието над мислите ни, над живота ни, ставаме малко по-малко нечувствителни, апатични. Цифровите телефони ни зомбират - дори спим с телефон в ръка, тръпнейки на всеки звук, съобщение, разговор.От всякъде ни заливат с новини - не им обръщаме внимание - претръпнали сме. Ставаме непукиси. Пука ли ви, че ни водят на каишка - ваксини, тестове, маски, ръкавици....все едно сме лаборанти в химически заводи.......


Сега сме технологическа нация, разполагаме със супер компютри, електронни банкови карти, роботи и изкуствен интелект ни заместват, бачкат без заплати и осигуровки...спестяват милиони на работодателите. Но, не забелязваме, че дори и най-бедните, безработните се движат из улиците с прилепнали до ухото си смартфон. Как е? Добре ли сте? Здрави ли сте? - Едва ли. Болниците ни са претъпкани с ковид заразени. Как мислите? От къде идва тази пандемия? И...се увеличава с всеки ден.



Гласувай:
6


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. djem - 5G е вече тук
25.03.2021 05:11
и работи заедно с 4G - виваком и А1. Нали не си мислите, че ще останете здрави още години наред без проблемно?
В брошурите ни съветват - дръжте телефоните си далеч от главата и тялото си! Поне на 3 метра. Използвайте микровълновите уреди по-рядко. Телевизорите с малък диапазон са за предпочитане - облъчването е по-малко. Избягвайте дрогата и силните лекарствени средства. Бъдете разумни!
цитирай
2. djem - МАТЕМАТИКАТА И ПАНДЕМИЯТА
26.03.2021 06:59
В БАН има нагласата да се всява ПАНИКА у нас.
Матиматици - те не се занимават с вируси ! Нямат право да се изказват пред МЕДИИТЕ и да прогнозират ПАНДЕМИЯТА.

ЕС и ЕК - по политически причини може би са взели РЕШЕНИЕ, "Излизаме от пандемията" през м. ЮНИ - 2021 г.

Ако у нас някой не е на ясно с тези политици, които се стремят към ПОПУЛЯРНОСТ предизвиквайки националните катастрофи и по-точно ФИНАНСОВАТА КРИЗА, която вече е ФАКТ - нямат право да се месят и да правят ФАЛШИВИ ПРОГНОЗИ за т.н. пандемия.

99% от Европейците са наясно, че ПАНДЕМИЯТА Е ЗАРАДИ ВАКСИНИТЕ, измислиха я ЕП и Китай - свързано е с СЗО и желанието на Г -20 да командва и да подчини на всяка цена дори и с цената на СМЪРТТА на милиони човешки същества света и да го държи на каишка!!!

Това е новата ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА. И технологиите са едната страна на скандала - пране на пари - корупция - дигитализация - цифровизация - чипиране.

НЕ ВЯРВАЙТЕ НА МАНИПУЛАЦИИТЕ НА ЩАБА, БАН, ЦИК И МЕДИИТЕ - ВСИЧКИ ЛЪЖАТ !!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: djem
Категория: Бизнес
Прочетен: 956528
Постинги: 345
Коментари: 926
Гласове: 9189
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930