Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2015 01:41 - НАНО ТЕХНОЛОГИИ ЗА ОТОПЛЕНИЕ
Автор: djem Категория: Технологии   
Прочетен: 2273 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
                       Новите технологии непрекъснато ни напомнят за себе си

Ето и последната иновация от сферата на енергоспестяващи отоплителни уреди


image

Но, какво преставляват тези фолиа, картини които ни омагьосват със своите красиви външности?


            НАНО ТЕХНОЛОГИИТЕ И ПО СПЕЦИАЛНО - НАНО ОТОПЛЕНИЕ                               (тук не се прави реклама, тук се пишат истини!)                                          Нано отоплителна система Excel
Какво преставлява и има ли ефект от нея?

НАНО - отоплението на тези фолиа,картини и прочие е това за което си давате парите - графита между медните проводници - той е дебел няколко нанометра. Това обаче не ги прави лоши...нано 

Самата технология има за цел да предложи една невидима отоплителна система. Тя е предназначена за монтаж в СУХИ ПОМЕЩЕНИЯ. Монтажът в бани и мокри помещения е опасен и ЗАБРАНЕН - продукта няма двойна изолация, а да не говорим за лудостта върху него да се лепят плочки,тапети или изолации - ще се спукат, защото все едно да лепите плочки върху найлон. 


При монтаж под ламинат е ВАЖНО да се знае, че гаранцията на почти всички производители е валидна за температури до 28 или до 30 градуса!!! При температури каквито ще видите по мострите в Бриколаж паркета ще се повреди. Дори самите мостри са повредени. 


Въпросната температура не бива да е повече и заради медицински предписания. Тя се постига с мощности не-повече от 60-80 W/кв.м. 

И задължително се ограничава с подов терморегулатор /или се ползват саморегулиращи се отоплителни подложки/. Инсталирането на по-големи мощности в пода и техното редуциране чрез изключване по време е неподходящо и некомфортно, както и довежда до бързо шокиране на  настилката. Евентуална авария в регулиращата техника може да доведе и до запалване на подложката под паркета, пожар е малко вероятен все пак- малко е кислорода!


Монтажът в стени допуска по-големи мощности, но е важно да се съобрази с електрическата и осветителната инсталация.


Няма вариант за поевтиняване на сметката така, че да се смаете и удивите... Нямате ли добра изолация на стаите, пода и таваните, като цяло - ще харчите ток. 


Аз не мога да се сетя има ли изобщо продукт в магазините, който да е толкова революционен, че да ни шашне с добрите си характеристики. Подовото отопление е ЕКСТРА! То ще ви бъде от полза до прага на дълбоката зима. Стане ли -20 и имате лоша изолация - трябва да запалите печката с дърва!


 Един хубав регулатор със седмична програма също пести ток,ако се отоплявате предимно на ток!Подходящ е за конвекторни, вентилаторни печки.  



Гласувай:
7


Вълнообразно


1. zax - Човешкото тяло излъчва около 97W. А ...
12.11.2015 23:21
Човешкото тяло излъчва около 97W.
А по тази логика ако собственик на три апартамента един под друг, живее в средния и натъпче в другите два Имигранти - то ще буде почти изцяно енерго независим. Но далновидноста предполага апартаментите да са оборудвани и с два фитнес уреда - вело и тичаща пътечка.
... Да захранват бойлера и осветлението.
;))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: djem
Категория: Бизнес
Прочетен: 956292
Постинги: 345
Коментари: 926
Гласове: 9189
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930