Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2020 18:29 - РАДЕВ КЪДЕ СИ, ПРАВИТЕЛСТВОТО И НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ПРЕВЪРТЯХА И СЕ САМОЗАБРАВИХА
Автор: djem Категория: Бизнес   
Прочетен: 9261 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 


  


     РАДЕВ, КЪДЕ СИ, БЕ! НА ВОЕННИТЕ ВЪЗЛАГАТ ФУНКЦИИ, НА КОИТО НЯМАТ ПРАВО, АКО НЕ Е ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ!

На военните се възлагат полицейски функции ,на каквито нямат право освен ако не е военно положение. Същевременно военно положение няма и не може да има, защото не са налице основанията, посочени в Конституцията.

Извънредния закон приет с минимален брой депутатски вот -
Парламентът включи армията в борбата с коронавируса. това стана с гласовете на 89 депутати от ГЕРБ и коалиция,
които подкрепиха текствоте в Закона за извънредното положение. Решението мина при ожесточени дебати, в които БСП категорично беше против. ДОКОЛКО това мнозинство може да приема мерки?!


Когато се касае за извънредно положение, е необходимо да има друго мнозинство от гласове, които да го подкрепят, това не е обичайната законодателна дейност по занятие и до колкото не е уредено в закона за нормативните актове следва да се пита Конституционния съд.

Щом може за всякакви тъпни да се пита този съд и ТОЙ да приема тези питания за допустими /визирам питането на гл. прокурор/, то по този изключително важен въпрос, той трябва да се произнесе по произвола на част от народните избранници да променят законодателството, за което няма консенсус на парламентарно представените партии.

Президентът трябва да сезира Конституционния съд за промяна на законите в ущърб на Конституцията. Сега е моментът да се сложи намордник на това ненормално Народно събрание, доминирано от зависими депутати, после ще бъде късно….

Президентът трябва да наложи вето на законодателните промени. Всички действия са незаконни, до обнародване в държавен вестник. Мисля, че Народното събрание не трябва повече да дава мандат за извънредно положение в страната, сега срокът е 13 април. След това да се прилагат извънредните и санитерни мерки по ПЛАН за борба с бедствията, защото става въпрос за бедствие, а не за война с противник, който налага използването на военни действия и органичаване на свободите и правата на гражданите.

В случай на разпищоване още повече на това правителство и над подопечният му парламент, въвеждане на военно положение , при което президентът става водещ на същото. При военно положение и извънредно поради бедствия и аварии, държавата трябва да има план и да осигури необходимите защитни средства на населението, това е по ЗАКОН.

https://afera.bg/радев-къде-си-бе-на-военните-възлагат/



Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031