Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2015 10:19 - КОЙ КОЙ Е В ПОЛИТИКАТА?
Автор: djem Категория: Политика   
Прочетен: 753 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
                       ТРИМА БИВШИ - НЕГОДУВАТ!





МИХАИЛ СТОЯНОВ МИРЧЕВ - социолог и преподавател в УННС. Явно мрази Фандъкова, защото не я иска за кмет на София. Къде е проблема?


ПРОБЛЕМА Е - "Благините на властта блазнят само комплексари"....това казва пред "24 часа" Михаил Мирчев . . . http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4258666
      Той е на 60 години и след 5 години ще се пенсионира. Но, пенсията който ще вземе като професор и преподавател в УННС ще е много по-малка, от тази ако стане кмет на София, на мястото на Фандъкова! И тъй като той се явява КОМПЛЕКСАР - по неговите думи, няма работа в политиката - няма място за него като кмет. Затова никой не му гласува доверие и не се класира на изборите!! Нека господинчото да си помисли реално - след като има наглостта да се противи, да се обърне на зад и да си спомни - какво е казвал пред медиите, защото хората които го гледат - помнят!





СЛАВЧО АТАНАСОВ - кой е той? професия - ПОЛИТИК! политик от ПФ,създаден от Валери Симеонов - Бургас. Старши лейтенант, офицер в резерва! С два кметски мандата в Пловдив. Сигурно му сее усладило кметското място, щом сега иска да е кмет и на София. Кога обаче е бил кмет? - Първи мандат - 2003 - 2007 в район Тракия. - Втори мандат (веднага след това) става кмет на Пловдив "Столипино" 2007 - 2011.Остава депутат, до следващите избори!




ЯНЕ Георгиев ЯНЕВ - мистър "справедливост", когато му изнася! Имаше потенциал в него по времето на предишните правителства. Тогава беше на страната на ГЕРБ. Днес обаче е срещу всички и срещу всеки! - председател на политическа партия „Ред, законност и справедливост“. - Депутат от 40-то и 41-во НС. - Яне Янев се кандидатира за кмет на Сандански на избори 2015.Сандански е родният град на политика Янев! - За пръв път в България политик от такъв ранг (лидер на партия и председател на парламентарна група, два пъти народен представител, председател на Комисията за борба с корупцията в 41-вото НС, сега съветник на министър-председателя) е ПРЕДЛОЖЕН от общинските съветници за кмет на Сандански! Градът на скандалите и апатията, там нищо не се случва! Дали Янев няма да спретне този меланхоничен град, да го направи за пример на всички,големи и малки градове в България? Защо не се класира? Къде е проблема? ПРОБЛЕМА Е - Янев е искал в общината да влязат истинските, естествените първенци на града - доказани предприемачи и професионалисти от различни сфери,за да може градът да се стабилизира. Но...явно че политиците от общината не са съгласни с този избор и това е причината Янев да не се класира. Кой тогава определя кмета на града? политиците или гражданите? КОЙ НАИСТИНА ОПРЕДЕЛЯ КМЕТА НА ГРАДА ПРИ ИЗБОРИТЕ? - трябва гражданите да определят кой ще е кмет на града им! Нали е демокрация! Ако живеехме в социализма, тогава политиците определят кой ще е кмет на града!!!







Гласувай:
6


Вълнообразно


1. andri - Професия....ПОЛИТИК?
09.11.2015 11:43
Наистина политиката носи доста облаги на политиците!
Облаги с преференции -
- високи лихви по депозити в банки;
- високи заплати над 2500 лв/мес.
- безплатно возило,
- безплатна охрана
- бонуси - допълнителни възнаграждения до и над 1 млн.лв годишно
- и м у н и т е т,който ги предпазва от арести
- и...др.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: djem
Категория: Бизнес
Прочетен: 956007
Постинги: 345
Коментари: 926
Гласове: 9188
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930