Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.05.2016 07:58 - Тероризмът е бизнес!
Автор: djem Категория: Бизнес   
Прочетен: 1196 Коментари: 2 Гласове:
9

Последна промяна: 18.05.2016 07:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
              ЦРУ сътвориха ИД, а Русия я унищожи!



Всички видяхме как руските въздушни нападения нанесоха удар върху сътворената от ЦРУ Ислаямска държава. Много по-изненадваща беше липсата на одобрение от страна на САЩ за руското унищожаване на цели на ИД. И как могат про-„въстаническите” партньори на терористичната ИД Маккейн, Кери, Обама и компания да са щастливи от това, че тяхната терористична армия-заместител бива унищожавана едновременно с американския военен план за Близкия Изток „седем държави за пет години”?

Очевидно това са лоши новини за Маккейн, Кери и компания. Дори и „царят-ИД” на Обама беше принуден да отстъпи, за да избегне неудобното положение или още по-лошо – да бъде свързан с въоръжаването и финансирането на известната терористична група. Не помогна и това, че преди няколко месеца руски хакери показаха американското разузнаване снима на филм едно от фалшивите видеозаписи на обезглавявания на ЗЕЛЕН ЕКРАН.



Вижте това: светът трябва да знае!

Вижте линка, има интересни новини!

http://truthandarttv.com/russian-hacker-group-blows-isis-psyop-wide-open





Тагове:   финанси,   тероризъм,   бизнес,   ИД,


Гласувай:
9


Вълнообразно


1. andri - Новият световен ред и вмешателството ЦРУ
18.05.2016 10:00
Светът вече е осведомен, хакерите и анонимните се погрижиха за това. Когато някой "фигура" се засили да прави реклама за 1 милион долара излизат "кирливите й ризи", така ЦРУ се компрометира само за една година след "атентатите" 9/11.

А сега ще ви покажа още нещо интересно:
Разстрелът „на живо” на телевизионен репортер стана ясно, че е фалшив и се разпада напълно … след което изчезва от новините, подбуждайки втори привидно извършен разстрел месец по-късно.
"Терористът" Бин Ладен е жив! Никой никъде не го е застрелвал, защото такъв "терорист" НЯМА. Но, има компютърна програма с такова име създадена (1981) от носител на същото име.
Това че кризисните актьорски разстрели бяха оставени настрана, както епизодът с разстрела на телевизионния репортер от Вирджиния, е възможен знак, че вероятно плановете на "новия световен ред" имат проблем. Контрольорите би трябвало да са изнервени заради влиянието на алтернативните медии и интернет и изглежда са получили яркото и ясно послание. Те знаят, че сценичните им представления трябва да бъдат изрядни и че са обект на внимателно разглеждане от тези, които са се събудили. Още един знак за потенциалното умиране на плана.
Кандидатите за президенти през 2016 г. непрекъснато получават удари по глобалистичните планове … и започват да звучат като „конспиративни теоретици.”
Въпреки че изборният процес все още е корумпиран и контролиран от непочтеното купуване на политици, винаги е интересно да се чуе как парчета от истината излизат от устата на кандидат-президентите в увеличаващите честотата си дебати. Да, дебатите не са нищо повече от странично шоу за загрявка и да, системата вони на корупция.
В този контекст естествено ни идва на ум Доналд Тръмп. В това отношение имаме да изминем дълъг път, но аз тихо се чудя всеки ден какви „противоречиви” коментари (9/11, ваксините, ГМО и др.) ще бъдат направени умишлено следващият път, за да бъде хванато правителството неподготвено.
ИЗМИСЛЕНИ ЛЪЖИ
Провокациите от миналото (Пърл Харбър, Заливът Тонкин, 09.11.) и настоящето (MH-17, химическите оръжия в Сирия, „хакването на Сони от Северна Кореа”) са пред очите на целия свят. Тези провокации са измислени лъжи и важни предвоенни обвинения, насочени към враговете – страните, които САЩ искат да унищожат. Тези събития са бетонирани в американската история и сега наблюдаваме как опитите за провокации тъжно се провалят. По-горе споменахме за плановете на ИД, които сега Русия издуха. Това, което направи Русия е, че саботира плановете на Пентагона за „седем държави за пет годни” в близкоизточния регион, за които генерал Уесли Кларк призна години след като инвазията и унищожението на Ирак бяха започнали. Бруталните провали на американските провокации станаха ясни през последните няколко години с твърденията за химическо оръжие спрямо Асад и неговата държава Сирия.
След като стратегиите на американското разузнаване вече не работят, това може да е скрит, ако не и очевиден, знак че новият световен ред най-накрая умира!
цитирай
2. germantiger - ...
18.05.2016 15:32
САМАТА РУСИЯ Е ТЕРОРИЗЪМ
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: djem
Категория: Бизнес
Прочетен: 956022
Постинги: 345
Коментари: 926
Гласове: 9188
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930