Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2014 07:08 - ВРАТАТА КЪМ АДА /"лекарската грешка" води до гроба
Автор: djem Категория: Технологии   
Прочетен: 1494 Коментари: 0 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                ВРАТАТА  КЪМ  АДА /"лекарската грешка" води до гроба


Ще възкръснат отдавна погребани болести. Всички тези ”благини” могат да породят силни обществени сътресения. .... с името ЕБОЛА.
(ЕБОЛА =  хепатит "Б", птичи грип, син език, сифилис, чума, рак - повечето от тези зарази отнемат живота на човека за броени дни.)


Издръжливостта на човека спрямо заразите, до каква степен човек може да устои на редовната употреба на - замърсена питейна вода която тече по тръбите в Бургас, Варна и София (в чашата с чай плуват мазни петна ); обработени по химичен начин храни умишлено заразени с вируси,откоито организма се натравя лесно; лекарства, които могат да те пратят в гроба без да се усетиш; дрогата, която уж дава "рай" може и да ти коства живота; религията,която убива чрез самоубиствата; кафето в което понякога барманите слагат и амфетамини.....отрова... и тн.


Не ни ли стига това че, заплатите ни са жалки и недостойни за труда който 60% от българите са полагали досега?
Не ни ли стигат трудните на "прехода" години които отнеха свободата и натрапените  социалните пенсии от политиците ни  за да замажат очите на нашите бащи и майки?


Не ни ли стигат болестите които "хващаме" от СТРЕСА в който живеем?
Ами сега и МЕДИИТЕ ни натрапват своята НЕКОМПЕТЕНСТНОСТ по въпроса за вирусните заболявания?


Вчера по ТВ7 една госпожица "обясняваше" какво е "Ебола" и колко българи могат да се заразят от тази болест - имаше някакъв списък пред нея от който четеше тези данни. Дали обаче в списъка не бяха описани и цифрата на "задължените болни" които трябва да умрат, защото в ЗАПОВЕДТА от 1990 г с т.н. "Ран-ът" задължително в България трябвало да умират по 1000 човека на година, за да може българинът да се затрие и останалите българи да се умешат с пришълците - емигранти или пък Турция да ни завладее и така България ще изчезне от картата на Европа и Света!!!


Това целят фармацевтичните заводи - лекарствата се дават за да притъпят болката, да я подтиснат,  а не за да ВИ излекуват!!



Честата употреба на обезболяващи, антибиотици, лекарства предписани от некадърни лекари, стресът под който живеят повече от половината българи - това са предпоставките които намалят човешката съпротива на организма сам да се бори с болестните клетки, и които предразполагат човешкия организъм към вирусите, причиняващи смърт!


По телевизията преди време показаха болни африканци от "ебола", ръцете им бяха целите в рани и пъшкули, такива рани се образуват от силна отрова от храна или замърсената вода която са консумирали, която скапва месото, получават се язви - подобни като тези при "чумата", "сифилиса" и кожната язва, месото  загнива и окапва като оголва  костта - накрая човека умира от силната болка в агонии. Няма лек за тях!


Вчера обаче пак по телевизията казаха, че първите симптоми на болестта били - както при обикновенна настинка - грип започващи с главоболие, кихане и повръщане. Кое дава правото на докторите да определят коя е болестта,обхванала организма с тези симптоми. Та нали и настинката и грипът започват така?


Има хипотези че, и обикновенната настинка - лекарите обявяват за "грип", а може и хепатит да кажат.
Нали в тях  - лекарите е "ножът"?
Те - понякога и грешат - като отнемат живота на човек - "лекарска грешка" - казва съдът, но нито един лекар досега не е лежал в затвора заради тази грешка!



Не вярвайте само на един лекар! Направете си изследвания при двама или трима лекари, за да избегнете "лекарската грешка"!





Гласувай:
10


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930