Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2011 10:34 - ПОРТАЛИТЕ НА ХИПЕРПРОСТРАНСТВОТО
Автор: djem Категория: Технологии   
Прочетен: 10278 Коментари: 22 Гласове:
22

Последна промяна: 07.10.2013 11:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                      ПОРТАЛИТЕ НА    ХИПЕРПРОСТРАНСТВОТО


Експериментът Филаделфия се провежда на 12 август 1942 г. от Военноморските сили на САЩ във Филаделфия, въз основа на разработки на Никола Тесла и Алберт Айнщайн - целта е корабът "Елдридж" да стане невидим за радарите и да премине от Филаделфия във военоморската база в Норфолк. Първоначалният ръководител на проекта е Никола Тесла. Тесла настоява опитът да се проведе без екипаж на борда, но предложението му не е прието, поради което той прекратява участието си в него. Ръководител на проекта става Фон Нюман, използван е проектиран от него генератор, но създадените електромагнитни полета се оказват много нестабилни... Постигната е и радарна и пълна невидимост, но придружени със значително изкривяване на пространствено-времевия континуум, излизане на оборудването на кораба извън контрол и много други странични ефекти - те стават причина от борда му да скочат братята Дънкан и Едуард Камерън, които се озовават в 1983 година - тоест, в началото на втората фаза на същия експеримент, предприет на 12 август 1983 г., т.е. - 40 години след първия опит. Изкривяването става причина едно от присъстващите там НЛО да се измести в подземната база Монтоук от 1983 г. и да се заклещи там. Целта е единият експеримент да се "сключи" с другия - провеждан след 40 години. Получава се разкъсване на пространствено-времевия континуум. С помощта на извърземна технология, Камерън бива изпратен обратно във Филаделфия, за да спре по някакъв начин отказалото оборудване - той прави това.

През 20 години в магнитното поле на Земята възникват пикове, по време на които се отварят портали към хиперпространството.

В резултат от тези експерименти, в пространствено-времевия континуум е пробита дупка, през която навлизат множество извънземни - нещо, което не е било предвидено от провеждащите експеримента - през така създадения тунел са навлезли масово в нашата галактика извънземните Сиви. Сегашното име на Ед Камерън е Ал Биелек.


Ал Биелек е автор на книгата "Експериментът Филаделфия" и е бил в подземията на военната база в Монтоук.
Проект "Монтоук" включва основания на травма контрол над ума на "Момчетата от Монтоук" и развиването на контрола над ума посредством микровълновата електроника, който сега се внедрява по целия свят.

БИЕЛЕК: "Беше много успешен този експеримент,с това, че постигнахме радарна невидимост след 70 секунди. Неизвестно за онези от нас, които бяхме в стаята за управление, корабът станал невидим и изчезнал от пристанището /Филаделфия/. Останала хубава голяма дупка там, където корабът бил във водата. В хипер
пространството.

Математически обяснено, това е област, която се намира извън нашата нормална триизмерна реалност. Всъщност, тя е извън реалността на 6-то измерение. Съществуват три физически измерения, както ги виждаме ние, и три времеви измерения. И така, корабът беше извън нашата област, включително времевата. Хипер пространството е хубав математически термин, който означава, че е никъде от гледна точка на нашата реалност. Никой не може точно да посочи къде е. След една невероятна случка се "приземихме" аз и брат ми, в базата Монтоук в Лонг Айлънд, Ню Йорк.Военната полиция дотича, хвана ни и ни вкара в сградата. Слязохме с един асансьор няколко етажа надолу под земята. Възрастен цивилен пристъпи към нас и каза "Господа, очаквах ви. Аз съм Доктор Фон Нюман." Не му повярвахме.Казахме му, че това е невъзможно, защото Фон Нюман е много по-млад и ние сме се разделили с него преди около час. Той каза "О, да. Наистина съм аз. За съжаление, вече не сте в 1943. Тук е 1983. Аз съм с 40 години по-стар. Добре дошли в Монтоук.
Това е проектът Финикс."

Бяхме много развълнувани и си мислехме, че възрастният човек може би наистина е Фон Нюман и че може би наистина сме в бъдещето! Разведоха ни и горе из базата, но не ни дадоха да излезем от нея. Върнаха ни отново при него и той ни каза: "Господа, имаме проблем. Вашият кораб Елдридж е все още в хипер пространството и мехурът около него нараства. Ние можем да изключим оборудването тук в Монтоук, но оборудването на вашия кораб продължава да работи и да захранва мехура на хипер пространството. На борда има достатъчно гориво за работа на генератора в продължение на 30 дни, ако не го разрушите. Той ни каза, че може да стане толкова голям, че да обгърне цялата планета.Земята щеше да бъде в хипер пространството някъде отвъд шесто измерение.

Да, извън нашето нормално пространство. Кой знае какво щеше да стане тогава. Затова трябваше да се направи нещо, за да спре да нараства. Решиха да ни изпратят обратно на кораба, за да разбием оборудването. Казаха ни, че в Монтоук имат пълен контрол над пространството и времето и че могат да ни изпратят където и да е, в който и да е момент.Имаха машина на времето, в която да влезеш и която да те пренесе другаде.

Това беше тунел във времето - всъщност беше нещо повече от машина на времето. Не им повярвахме, но те ни изпратиха обратно на борда на Елдридж, с инструкции да разрушим оборудването по какъвто начин искаме, само и само да го накараме да спре.Върнахме се обратно на кораба за да разбием оборудването, без точно да знаем какво ще стане. Намерихме брадви и започнахме да разбиваме оборудването наред. Генераторът спря.

Преди корабът да се появи отново в пристанището, обаче, се качихме на палубата и видяхме моряците, закопани в стоманената палуба и преградата на кораба. Един от тях беше по-младия ни брат.
Поради процеса повторно материализиране от хипер пространството в нашата реалност. При разпадането на полетата, молекулярната структура на телата на моряците също се изместваше. Ако в този момент се движеха наоколо, а повечето от тях го правеха, докато се материализират отново те оставаха в течно състояние. И ако при това "плуване" наоколо по време на повторното материализиране се окажеха в близост до стена, се заклещваха в нея.

През 1943г не съм виждал извънземни. След това разбрахме, че са били там. Имам снимка на Валиант Тор (същество идващо от под-повърхността на Венера), направена на Елдридж. Смятам да покажа тази снимка в Ашвил, на изложението в Северна Каролина. Извънземните бяха сериозно ангажирани в Монтоук. Бяха там - видимо - предимно между 1973 до 1983, когато помагаха във връзка с тунелите във времето.


Проект "Феникс"

Продължение на замразения през 1943 г. проект "Филаделфия", предприето от националната лаборатория на САЩ в Брук Хейвън. Целта му е пробиване на тунели във времето. В хода на този проект е разработена Стелт-технологията и технологията за управление на климата - въз основа на устройството на Вилхелм Райх - с него могат да бъдат започвани или спирани проливни дъждове или бури. В него се използва принципа за регулиране на оргона - форма на фината енергия на атмосферата.


МАЙКРОСОФТ И ИЛЮМИНАТИ

Малцина знаят със сигурност колко сгради има в двора на Майкрософт в Редмонд. Не е известно да съществуват карти на постройките в този район. Някои от техните служители ги определят между шест и три. Статия от Австралийски ежедневник ги определя на 22. Това е отчасти вярно, но има и друга сграда, скрита от публиката и дори от служителите на Майкрософт. Двадесет и третата сграда, или Сграда 7, е с формата на петостен; точното й място е известно само на 5 души (от които може би единият е Бил Гейтс), но се счита, че тя е достъпна от всички останали сгради последством тайни коридори.
Какво има в петостенната сграда, не е известно. Смята се, обаче, че съдържанието на Сграда 7 е свръхестествено. Като се изключи Пентагона, друга подобна петостенна сграда е имало в Нацистка Германия. Това е било внимателно скривано от публиката. Една от хипотезите е, че Сграда 7 се населява от, или се използва за, комуникации със Вътрешния Ръководител. Самоличността на Външният Ръководител e нeизвeстна. Възможно e Външният Ръководитeл да е Бил Гейтс.


ШПИОНИТЕ, КОСМОСА И ПРАВИТЕЛСТВОТО

Един учен разказва:
"Това започна през 1947 г по една програма в Маями, Флорида при някакво изследване във връзка със стареенето. Хауърд Хъгиз се заинтересува и купи института, който се превърна в "Медицински институт Хауърд Хъгиз"; той продължи работата и я осигури финансово. Разбира се, Хауърд Хъгиз правеше почти всичко за ЦРУ, както и за частни проекти и проведе 92% от проектите на ЦРУ в продължение на доста дълъг период от време. И те и правителството се интересуваха много от проекта свързан с подмладяването. Това е само един аспект от проекта. Могат да направят това и с ума ти, след като си приключил с даден проект, но не искат да те терминират - могат просто да ти изтрият спомените за това, което си правил за правителството. Правеха го още през 1947 въпреки, че по това време все още не бяха много добри в изтриването".

"Разработвахме наши собствени антигравитационни системи, които Германците по време на Втората Световна Война вече бяха и разработили и използвали на някои от немските космически кораби. Германците нямаха достатъчен брой от тях, за да променят изхода на войната, но въпреки това разработиха антигравитационни двигатели и напуснаха планетата Земя през 1945 и през 1946 с един или два космически кораба. Притежаваха космическа технология и ние я наследихме от тях (след войната)".

"Буш знаеше всичко, защото беше директор на ЦРУ. Рейгън, според мен, знаеше. Клинтън - в началото може би не, но след това, с оглед на положението, което заемаше и на отговорностите си, включително и прикриването, вероятно е знаел всичко. Той е може би най-добрият експерт по прикриванията от всички, които сме имали в Белия Дом".


източник:
http://kpohoc.blogspot.com/2011/01/blog-post_14.html




Гласувай:
22


Вълнообразно


1. djem - Изследванията продължават
28.06.2011 10:52
Астрономът Стийв Скуайър от университета Корнел е готов за Марс или поне от гледна точка на роботизираните мисии.Той е отговорникът в НАСА за марсианските изследователски роботи „Спирит” и „Опортюнити”. За него следващите 40 години носят обещанието за постоянни човешки поселения на Марс.
„Вярвам, че ние ще можем да се върнем на Луната. Там ще изтестваме нашите нови техники и технологии, които ще са ни нужди за по-далечните мисии в Слънчевата система” казва в свое интервю Скуайър.

„Следващата стъпка ще е може би първа човешка мисия до близък до Земята астероид. В края на тези 40 години може би ще сме свидетели на първата постоянна научна база на повърхността на Марс. Това е което очаквам да видя.”
цитирай
2. djem - А всичките тези проекти, за които говорят учените
28.06.2011 10:54
са нашето бъдеще. Както и да ги възприемаме, те са бъдещият прогрес на технологиите. Изчистването на съзнанието на човека вече е в ход.
цитирай
3. ezitura - Сякаш фантастиката става реалност
28.06.2011 11:08
Гледала съм филми с "подмладяването" на старците. Но, незнаех че и в реалния живот има такива опити. Затова филмите изглеждат толкова реалистични.

Прочетох статията на един дъх. Интересна е, макар че не мога да повярвам в "случките". Това се дължи на моята критичност, може би.

цитирай
4. kozme - Това са филмите, които изкарват на показ нашите "извънземни"
28.06.2011 11:20
1. "2012"
2. "Земно ядро" (The Core)
3. "Армагедон" (Armaageddon)
4. "Вулкан" (The Volcano)
5. "Верижна реакция" (Chain Reaction)
6. "Шестият ден" (The 6th Day)
7. "Покрито с тайна" ( Do We (K)now!?)
цитирай
5. kozme - Освен това,
28.06.2011 11:21
Приоритетите на НАСА за научна дейност на борда на „Международната космическа станция“ обхващат проучването на човешкото здраве по време на продължителните мисии, проучването на контрамерките срещу вредните ефекти, тестването на нови технологии, които биха могли да се използват на борда на различни космически кораби. Повечето от проучванията подкрепят нови разбирания, методи, приложения, които се отнасят до живота на Земята, като например загубата на костна маса или производството на по-добри метални сплави.
цитирай
6. kozme - Учените са изчислили че,
28.06.2011 11:25
ЮПИТЕР обикаля около слънцето за 11,9 години
САТУРН обикаля около слънцето за 29,5 години
ОРБИТАТА на кометата ХАЛЕЙ е строго елипсовидна и се изтегля на север и обикаля около слънцето за 75 години.
УРАН обикаля около слънцето за 84 години.
НЕПТУН обикаля около слънцето за 164,8 години.
ПЛУТОН обикаля около слънцето за 247,7 години.
Колкото една планета обикаля около слънцето за по-дълго време, толкова тя е по-отдалечена от слънцето и земята.
Защото Земята обикаля около слънцето за 365,5 дни - или една година. Най - късото растояние.
цитирай
7. kozme - И аз следя коментариите в моя блог
28.06.2011 11:28
забелязах, че и моите коментари в блога изчезват, без следа.
Дали някой чиито постинги са без коментарии не си ги присвоява?
Администратор от блога обеща че анонимните коментарии повече няма да се трият, а в действителност, някой ги трие - защо?
цитирай
8. andri - Проекта "Монтаук" - промиване на мозъци
28.06.2011 11:41
откъс от книгата:
"Треньорите ме въвеждаха в транс в който ми казваха, че мога да скоча от стълба с минимална височина. В ума си вярвах, че скачам само от табуретка или ниска стълба. В действителност, постепенно ме караха да скачам от все по-големи височини - стигна се дотам, че успешно скачах ог сгради и дори от самолет без парашут. Когато ми контролираха ума можех да правя това, което ме инструктираха, докато им вярвах. Можех да направя 200 или повече набирания в перфектна форма, понякога в продължение на около половин час, или докато ми кажеха да спра. Вдигах тежест 545 либри* в колежа и много повече (500-1500 либри), докато бях с контролиран ум в тренировъчната лаборатория, недалеч от Рочестер, Н.Й. При скоковете, които правех, беше сякаш падах като котка - спокойно и хладнокръвно, без никакъв страх, фокусиран като лазерен лъч единствено върху приземяването".

Нямам представа какво е всичко това, звучи ми фантастично. Но, от кн. " Най-големите тайни на Хитлер" знам, че са провени опити с хора и маймуни - промиване на мозъци. Чрез втълпяване на чужди данни с помощта на хипноза и транс - чрез дрога и химикализирани храни и напитки.
Ако всичко това е истина, си е направо нечовешко.
цитирай
9. marley - Ето какво прочетох в едно списание:
28.06.2011 11:50
" Високопоставените рептилски съзнания вече се преселиха в Китай. В момента много държави променят политическите си съюзници. Тези промени могат да изненадат много политически наблюдатели, които нямат езотеричното разбиране, че новите съюзи и предаността които са били създадени, определено са от извънземни съзнания, които доминират в различните държави. На политическата сцена ще има много промени, особено в банковите и политически сфери, дължащи се на прегрупирането на извънземните".
Не е за вярване!

Поздрави, хареса ми постинга! Има вкус на вълшебство!
цитирай
10. dalida - Най - голямата конспирация на века.
28.06.2011 12:14
Не че невярвам в извънземни, но се съмнявам в тези изследвания. Защото историята познава цивилизации, които са летяли в космоса. Това което се е случвало по време на Втората световна война и преди нея е само копиране на древните научни постижения - дълбоко законспирирани в небитието - добре забравени за да могат днес, учените да се бият в гърдите че те са ги открили. Когато има замесени пари - нещата стават " извънземни".
цитирай
11. dalida - Ето ви един откъс от такава книга с "фантазии"
28.06.2011 12:18
"И така, целите на Ню-Ейдж движението, чрез които Обединените нации осъществяват своя план, са на позицията: Изнамиране на нов световен "месия". Средствата на Новия Световен Ред са: 1. Международна армия
2. Международна полиция
3. Световна инвестиционна банка
4. Световно правителство под флага на Обединените Нации
5. Световна банка за опазване и съхранение на планетата, което значи всички "зелени" движения да бъдат обединени под покрива на тази институция, иначе - принудени да изчезнат.
6. Световна религия, при която доктрините на досегашните църкви ще бъдат разрушени из основи и заменени с една Нова световна религия на "Ерата на Водолея".
7. Световна класификация за седемте раси, включваща определяне положението на човеците роби, предназначени да изпълняват определени задачи, независимо дали искат, или не.
8. Концентрационни лагери - квартири на Обединените Нации за тези, които не възприемат Новата система.
9. Световна земеделска система и Система за осъществяване на контрол върху храните и витамините".
Надявам се съм достатъчно ясна.
цитирай
12. alexs - Това фантастика или реалност е .......
28.06.2011 18:08
Доколкото знам хиперпространството е математическа абстракция ......... все оЩе!
цитирай
13. rouzy - Казват че екстрасенсите са свръх човеци, до колко е истина сега ще разберем
28.06.2011 19:50
Чували ли сте за проекта "Супермен"?
Ето част от интервютата в сп. "Време" свързани с този проект: Първият интервюиран е Анди Перо -

"Анди Перо твърди, че е бил създаден чрез комбинация от генетична манипулация, базиращ се на травмата контрол над ума, и обучение по метода за умствен контрол на Хосе Силва - това е довело до неговите свръхчовешки постижения и пси- способности. В допълнение към това, г-н Перо утвърждава, че е бил насилствено използван като наемен убиец за извършването на тайни убийства, както и в мисии, свързани с проекта Монтоук, като например за извършване на пътувания във времето".
цитирай
14. rouzy - Още един проект -
28.06.2011 19:51
"Проект Монарх" - една програма за контрол над ума, основана на травмата и подобна на онова, което Кати О'Брайън описва в своята автобиография, написана от Марк Филипс, озаглавена "Транс-Формиране на Америка". Има я свободно в интернет.
цитирай
15. rouzy - В книгата става дума за едно устройство,
28.06.2011 19:56
което всява ужас в нормално мислещите хора - тези които преди да се подложат на експерименти разсъждават като човешки същества.
".....................Устройството в Монтоук, намиращо се в Кемп Хиъроу, беше активирано отново от Министерството на военоморските сили и функционира до ден днешен. Има подземни бази, разположени на различни места в страната. Всяка от тях има различни функции и специалност. ......."

цитирай
16. rouzy - Проекта "Южен кръст"
28.06.2011 19:57
". . . . . . Една подобна мисия, свързана с пътуване във времето, беше наречена проект "Южен Кръст". Този проект беше използван за спечелване на Втората Световна Война в полза на съюзниците. Това, което американското правителство направи използвайки пътувания във времето, беше да се върне обратно в периода до 1940г., за да помогне за спечелване на войната. Ние доставяхме устройства за комуникации, оръжия и технологии, направени от части, съществуващи през 1940 г. Те биваха доставяни в 1940г. заедно с пълен комплект чертежи, свързани с това как да ги изработят от частите, налични през 1940 г. . . . . . "
цитирай
17. rouzy - В същата книга се разказва за гущерочовек.
28.06.2011 20:00
Това същество ми напомня на сфинкса в Египет - с тяло на човек а глава на животно.
" . . . . . . . . . Бях представен и на група същества, които твърдяха, че са от подгрупа на Илюминати. Това беше група от 40-50 мъже, всички 6'2'' високи или повече, бели, на неопределима възраст - средно около 70, но подозирам, че бяха много по-възрастни, като се имат предвид технологиите, до които имат достъп. Те се събират в стая за срещи, която според мен се намира в подземната база "Кемп Хиъроу" в Монтоук. Седяха около голяма маса с формата на футболна топка, направена от дърво. Всеки от столовете с висока облегалка имаше лампа и на всяка седалка имаше екран, подобен на телевизионен, и пулт за управление, който излизаше от самата маса. Имаше и голям екран, разположен в предната част на стаята. Имам основание да смятам, че не всички от групата Илюминати са хора и че всъщност са извънземни, които изглеждат като хора....."
цитирай
18. rouzy - Предполагам че за сега тези данни са достатъчни
28.06.2011 20:02
като за начало. От №15 до 19 са само една мн. малка част от най- интересното в книгата.
цитирай
19. golden - 21.
28.06.2011 20:11
4 основни версии или групи на Новия Световен Ред, всички с леко вариращи планове. Първата група се състои от САЩ и Западна Европа (т.е. Англия, Германия, Франция и САЩ).

Втората група е Източна Европа, слята със Западна Европа и САЩ. Третата група е от страните от Ориента, а четвъртата - от страните от Средния Изток - елементи от Саудитска Арабия и всички пари от добива на нефт. Има също така и групи извън света (извънземни и бъдещите човешки същества от нацистки тип, наричани Зарданийци, както и Влечуги, Сиви и Дракони), които също имат пръст в плановете за Нов Световен Ред. Засега старите, притежаващи пари групи на Европа и Англия, са се групирали с нацистките фракции, евреи и американци, образуващи групата, която винаги е била известна под името Илюминати и присъединени тайни общества. Тази голяма международна група контролира медиите, полицейските сили, военните и т.н.
цитирай
20. borjanmljakov - джем, ти май работиш за извънземните, а?
28.06.2011 20:46
.
цитирай
21. djem - 24. Харесват ми, толкова са смешни
28.06.2011 20:51
с тези издължени лица и изцъклени очи, как да не ги хареса човек.
И ако наистина всички технологии свръх модерна техника идва от тях, какво толкова?
цитирай
22. penchoan - Единствената цел на Филаделфий...
28.06.2011 22:38
Единствената цел на Филаделфийският експеримент е била да се направи корабът "Елридж" невидим. Преместване във време и пространство не се е предвиждало от организаторите.
Твърде трудно е да се отдели истината от съзнателната дезинформация. Защото с цел да се омаловажи изтекла информация се тиражират толкова мащабни лъжи, щото да поставят под съмнение цялата истинска информация. Например се тиражираха лъжи за американски космонавти, каращи водни ски на Луната и то без скафандър. С подобни лъжи се цели да се поставят под съмнение и да се опровергаят слуховете за бази на илюминати на Луната.
Подобно е положението с пътуване във времето. След един безконтролен експеримент като Филаделфийският, смятам че всички портали на времето са затворени и недостъпни за илюминатите от по-висши цивилизации.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031