Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2011 23:23 - ГОСТИ НА НАШАТА ПЛАНЕТА СЛЕД 25 ГОДИНИ
Автор: djem Категория: Технологии   
Прочетен: 6134 Коментари: 20 Гласове:
17

Последна промяна: 07.10.2013 11:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
          ГОСТИ НА НАШАТА ПЛАНЕТА СЛЕД 25 ГОДИНИ
                         или  още  по- рано

Световната общност трябва да се подготви за скорошна среща с извънземни, които не е задължително да са приятелски настроени. Това се посочва в специално проучване на британската Кралска академия на науките, посветено на съществуването на извънземен живот.

Учените се позовават в доклада на формулата на Дрейк, която може да се използва за определяне на броя на цивилизациите в галактиката и вероятността от контакт с тях. Според учените, дори по най-консервативните оценки, във всеки един момент има от 10 до 100 извънземни цивилизации, но в действителност са много повече.

По-рано астрономите от САЩ казаха, че доказателства за съществуването на извънземен разум може да бъдат получени в срок от 25 години.

Въпреки това те отбелязват, че за установяването на контакт може да попречи превъзходството на извънземната цивилизация, която може да бъде толкова технологично по-напреднала от земляните, колко днешните хора, в сравнение с неандерталците.

image
За пришълците досега само фантастите говореха на страниците на романите си, а с тяхното проучване се занимаваха уфолозите. Представители на официалната наука или презираха тези, които наистина се опитваха да говорят за „зелените, сивите или сините  човечета  с червените очи“, или просто мълчаха.


Но тук се случи невероятното- британски учени заявиха, че жителите на Земята може скоро да се срещнат с извънземни. Тази среща може да се случи много по-рано, отколкото си представят и най-смелите мечтатели.

Поради това Британската академия на науките обяви спешната необходимост да се създаде специална агенция за връзка с извънземните. Освен това, според тях, тази структура трябва да се подчинява на ООН, тъй като проблемите, които могат да възникнат при посещение на извънземни цивилизации, засяга интересите на всички земляни, а не само на някоя отделна държава.

Към такова сензационно изявление учените бяха подтикнати от разработената от Франк Дрейк формула. По тази формула можем да оценим степента на вероятността за наличието на разумен живот в нашата галактика.

Изчисленията на академиците доведоха до неочаквани резултати: Оказва се, че в нашата галактика има между 10 и 100 интелигентни цивилизации. Според професора от университета на Шотландия, Доминик Мартин, това е само една консервативна оценка, но в действителност те могат да бъдат много повече.
Важен и друг факт- своята формула на проф. Дрейк извежда още през 1960 г., а това означава, че вече от половин век е доказано съществуването на извънземен разум. Което повдига въпроса защо учените съобщават това едва сега?


Факт е, че повече от половин век цялата информация за съществуването на извънземни е строго секретна, но повече не може да се мълчи.
За съжаление, формулата на проф. Дрейк само потвърди добре известната на тесен кръг хора информация. По времето, когато Дрейк извежда формулата си, управляващият елит в световен мащаб, най-вече в САЩ, вече води преговори ......с пришълците .

Това заяви Филип Корсо, полковник, влиятелен представител на Пентагона, който поради естеството на своята дейност е запознат с класифицирани материали на американското правителство.

Пред съда и под клетва, той потвърди, че е пряко свързан с изследването на останките на космически кораб, който се разбива в САЩ през 1947 година. Според него общуването с извънземна цивилизация започва през 1953 г., когато астрономите откриват в Космоса неизвестни движещи се обекти.

В началото тях погрешно ги смятат за астероиди. Но след това те се подреждат на висока орбита около екватора на Земята. И тогава става ясно, че тези обекти са изкуствени. Както се оказва по-късно – те са кораби на извънземни.
След като американските военни засичат обмен на информация между тези кораби, след което сами влизат във връзка с тях.

източник:


http://30dumi.eu/2011/01/podgotvyat-ni-za-sreshta-s-izvanzemni/




Гласувай:
18



1. andri - Италиански астроном Тоскано, твърди че е засякал комета
27.06.2011 00:35
която лети към Земята. Той се опасява че тази комета ще предизвика магнитни бури и промени на времето.
цитирай
2. andri - Освен това:
27.06.2011 00:37
Аргументи в полза на скорошно посещение на братята по разум Тоскано базира на кометата C/2010 X1(Elenin), открита през декември 2010 година от Леонид Еленин. Астрономът внимателно разгледал снимки на кометата и видял ясно: зад нея летят два цилиндъра. Тай мисли че:
"Тези цилиндри са космически кораби, управлявани от пришълци "- обясни пред репортери на „Contexto“ Тоскано.

цитирай
3. andri - Но,
27.06.2011 00:37
Самият откривател на кометата Еленин се съмнява в изказването на астронома:
„Това е не само грешка, но и умишлено раздуване на нездравословни страсти около кометата“ – така счита сътрудникът от Института по приложна математика „Келдиш“ Леонид Еленин, който е открил обекта.
цитирай
4. andri - Според мен
27.06.2011 00:39
всичко свързано с извънземните е спекула. Но, какво да се прави. И тези хора трябва да ядат, това е тяхното препитание дали са конспирации или манипулации, медиите с това си вадят хляба а и учените - също.
цитирай
5. ezitura - Възможно е тази информация да е измислица
27.06.2011 00:48
но НАСА на измислици не вярва. Последната информация излязла на сайта е че самият откривател на кометата Еленин се съмнява в изказването на астронома:
„Това е не само грешка, но и умишлено раздуване на нездравословни страсти около кометата“ – така счита сътрудникът от Института по приложна математика „Келдиш“ Леонид Еленин, който е открил обекта.
Освен това два от телескопите заснели обекта на следващия ден се повреждат и двата едновременно, а са на различни места около планетата ни в орбита. Странно явление нали?
цитирай
6. marley - Учени споделят, че н л о ще ни посетят!?
27.06.2011 00:54
Странно! Това го четем вече от 10 години и още нямаме гости!
цитирай
7. marley - Но, ако обърнем внимание на последните изследвания на учените физици
27.06.2011 00:58
те казват друго: че това е напълно възможно. Те също са убедени че вулканът в Исландия е бил предизвикан от н л о. Също така не е изключено, че не вулканичната пепел е причината за затварянето на въздушното пространство в цял свят, а нещо друго, което правителствата скриха от гражданите.
Поздрави, статията ми хареса! Занимателна е.
цитирай
8. golden - Войната на световете -имаше и филм по книгата
27.06.2011 01:13
анонимен написа:
Известната творба на Хърбърт Уелс “Война на световете” съдържа правдоподобни елементи. Твърдението изглежда абсурдно – и в същото време е чиста истина съобщението, че Британският държавен архив огласи документи за срещи с НЛО в периода 1997 – 2005 година. Осем хиляди страници са вече достъпни в интернет. Знаещите английски могат да четат разкази на военни и граждански лица за наблюдения или дори контакти с НЛО. Има много рисунки, снимки и автентични описание.

цитирай
9. golden - Четох това - беше за миналата година.
27.06.2011 01:15
анонимен написа:
Билд” припомня, че през юли неидентифициран летящ обект изкара акъла на милиони китайци, появявайки се в небето над летището Хангжу. Властите незабавно затворили аеропорта, десетки полети били отменени. Едва след четири часа странната святкаща машина отпердашила в западна посока. Според очевидци НЛО-то светело силно и го следвала необикновена бяла светлина. Повечето успели дори да снимат подобното на комета тяло. “Това нещо внезапно отлетя на Запад, сякаш бягаше от някого”, коментира шофьор на автобус, видял обекта.
(вяра)

-------------------------------
Горките малки човечета - китайците. Представям си как са се чувствали.
цитирай
10. golden - Не ми се вярва н л о да съществуват
27.06.2011 01:21
но другите - вярват. В медиите ( пресата - вестници и списания), също има статии за извънземни. интересното е това, че повечето очевидци са от 50-те години на миналия век. А най - често германци са виждали н л о през време на войната.
Чели ли сте за чиниите на Хитлер? Има предположения че все още са на Луната и затова НАСА не можа да осъществи полетите до там.

цитирай
11. анонимен - Но най-голямата истина е, че всички ...
27.06.2011 06:47
Но най-голямата истина е,че всички извънземни са от земен произход. Дори фашистите са имали и ползвали летящи чинии, да не говорим за американците. Снощния филм по Нешънъл Джиографик, повдигна малко завесата.
Дори и да съжествува извънземен живот, то той никога не може да стигне до Земята, защото разтоянията са невероятно големи. Дори до най-близката звезда трабва да се пътува 4 години със скоростта на светлината. Втория проблем е, че две евентуални цивилизациии с продължителност на съществуване средно 50 000 год. е почти невероятно да се засекат и по време. Скоро при Захариада четох, че нашата цивилизация е 108-мата поред съществувала на Земята за последните 3 милиарда години. И тнт.
цитирай
12. watchtowerman - Гости...?! НЕ !
27.06.2011 09:10
Това са "Стопаните" на планета "Земя". И когато ТЕ се върнат, тежко и горко на онези наематели, които са се изживявали като "хазаи" в чужда собственост...
цитирай
13. djem - Гости...?! НЕ !
27.06.2011 11:47
watchtowerman написа:
Това са "Стопаните" на планета "Земя". И когато ТЕ се върнат, тежко и горко на онези наематели, които са се изживявали като "хазаи" в чужда собственост...

-----------------------------------
Интересно мнение!
цитирай
14. djem - В интернет и тубата се появиха.....
27.06.2011 11:49
анонимен написа:
хиляди клипове с "извънземни" и от бившите социалистически страни и от запада, а няй вече от Китай и Япония. Хората или търсят внимание или сами ки вярват на измислиците. Разумът отказва да приеме фантазията за действителност.
И аз гледам NG тази телевизия поне показва нещата такива каквито са.
Няма НЛО. Има конспиратори търсещи слава и скандали. НЛО създават американците с мотива че ще изследват космоса. Но тези НЛО са абсолютно земни.

-------------------------------
особено в тубата, там са хиляди такива.
Интересно ми е само как са направени тези клипове, дали оператора не е знаел предварително че от там ще минат н л о ?
цитирай
15. malchaniaotnadejda7 - Ако са "интелигентни" като нас -
27.06.2011 19:22
в смисъла, в който ние го разбираме или "по-интелигентни" - пак в този смисъл, Боже опази! Не се съмнявам, че те присъстват, че винаги са присъствали и тук и в космоса и са доста различни... :) Безумно е да си въобразяваме, че сме единствено съществование на разум във вселената. Привет, Djem!:)
цитирай
16. raders - Само в нашата галактика има над сто ...
27.06.2011 20:39
Само в нашата галактика има над сто милиарда звезди - повечето от тях с планетни системи. Освен това в космическото пространство се съдържат много предбиотични молекули, така че живот може да възникне навсякъде, където условията са благоприятни и то предимно на базата на белтъчните форми. От което следва, че са възможни и цивилизации и то доста много. Проблемът с контактите се състои единствено поради огромните разстояния.
цитирай
17. atil - Дано да дойдат по-рано и да пратят ...
27.06.2011 21:55
Дано да дойдат по-рано и да пратят всичките международни институции по дяволите!Иначе изчезваме ние заедно с планетата.Самоликвидираме се!Бавно ,но сигурно.
цитирай
18. demonwind - 19. raders
27.06.2011 21:57
А огромните разстояния се преодоляват не със светлинна или по-висока скорости, а чрез пространствено-времевите портали... Само че това на Земята е още в сферата на фантастиката. И не само това...

Поздрави!
цитирай
19. djem - И тъй като ми изчезнаха 5 коментара, предполагам че тук също има извънземни.
28.06.2011 10:19
В момента на Земята съществуват много и най-различни групи ануннаки, включително (но без да се ограничаваме само с тях) – рептилиите и техните главни опоненти познати на Пратениците като „перс-саяърс” – за които в последствие аз въведох израза „хищниците” по много причини, за които ще обясня някой друг път.

Понастоящем на планетата живеят и множество по-малки групи извънземни. Някои продължават да съществуват неутрално, но болшинството от тях са се присъединили към една или две групи от главните значими извънземни сили. Съществуват също множество извънземни истински същества на Светлината разпръснати по света, но само на енергийно ниво и те не са замесени в битката за световното господство.
За да придобиете по-голямо разбиране какво ще дискутирам, е важно да запомните, че физическите човешки тела са само вид „дрехи”, с които тези съзнания са облечени. По такъв начин „дрехите” (т.е. телата), могат да бъдат облечени от други съзнания с, или без началното съгласие на притежателите им. Между другото размяната на „дрехите” не е лесен процес и изисква доста предварителна подготовка.
Това може да се наблюдава на енергийно и физическо ниво, но нещата така се преплитат, че някои от вас могат да попаднат в лабиринт. Този материал ще тласне оптимистично тези, които вече са готови за това прозрение.
Всеобхватният план на ануннаките е далеч по-напреднал от този който сега се разкрива, с незначителни изменения тук и там. Пратениците на Светлината са наясно с тези планове. Групите на ануннаки са щателно наблюдавани и от небето, и от Земята. Пратениците полагат възможно най-големи усилия да защитават и пазят истиснките Светли същества, които продължават да съществуват под различни форми на планетата. (Между другото, много истински Светли същества бяха вече евакуирани от Земята през 1999 г. Въпреки че повечето от Пратениците са се заселели в Австралия, те се местят наоколо по света, където има нужда от тях. Множество от Работниците на Светлината, тъй наречените „Тара-ха-тикас” са разположени в САЩ, Европа, Обединеното Кралство, Канада, Австралия и други държави).
цитирай
20. raders - ако нещо не ви се харесват, отразете ...
28.06.2011 17:13
djem написа:
ако нещо не ви се харесват, отразете го. Напишете тук защо не ги харесвате и коя е причината да ги триете? Бъдете честни и откровенни! Само подлеците мълчат!


И аз се чудя защо ти трият коментарите . Те са, разбира се, глупави, но съвсем безобидни. Може би някой има алергия от глупостите и затова ти ги трие. :(
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031