Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2021 17:28 - Къде са психиатрите? Георги Марков разсмя България: Бойко е герой! 3600 дни начело на държавата! (фейсбук полудя, толкова псувни мрежата не е виждала)
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1073 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 06.05.2021 17:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

ДНЕСМНЕНИЯ Къде са психиатрите? Георги Марков разсмя България: Бойко е герой! 3600 дни начело на държавата! (фейсбук полудя, толкова псувни мрежата не е виждала)

imageОт Admin на 03.05.2021

Георги Марков е време да се обърне за специализирана помощ от психиатрите! Бившият съдия дръпна невиждана защитна реч за Бойко Борисов, в която изреди такива постижения на премиера – мутра, че Ангела Меркел трябва да се скрие в някой ъгъл и да реди пъзели с образа на Баце.

Постът на Марков събра невиждано дори за фейсбук количество псувни, вижте защо:

3 600 дни начело на държавата, Бойко е герой!

Приятели,

Утре, 4 май, Борисов навършва пълни 4 години от третия си мандат като премиер на България, а ден по-късно, забележете – 3600 дни като министър-председател на Родината!

Вече се писа, че той е най-дълго управлявалият премиер на България в условията на демокрация – повече от великия Стефан Стамболов, повече от големия демократ Александър Малинов, повече от земеделския водач Александър Стамболийски, повече дори от другаря Тодор Живков, а в годините на демокрация, повече от Командира Костов, повече от Негово Величество цар Симеон ll, повече от шефа на ПЕС Сергей Станишев.

3600 дни е невероятно число, което едва ли в следващото столетие някой български политик би могъл да постигне! За тези 3600 дни, Борисов не завари нито едно метро, а направи три; не завари, а направи зала „Арена Армеец“, за да можем да гледаме там Цвети Пиронкова, Григор Димитров и момичетата от ансамбъла по художествена гимнастика; завари булевард „Витоша“ селски, а го направи европейски; не завари втори мост на Дунав, а го направи; не завари магистрала до Черно море, а я направи; не завари магистрала до гръцкото море, а я направи; не завари магистрала до западната ти граница, за да летим набързо към Будапеща и Виена, а той я прави.

Последните 4 години от мандата на Борисов бяха уникални с четири значителни външно-политически постижения:

1. Проведе блестящо европредседателство и направи темата за Западните Балкани незаобиколима в ЕС. В България се изсипаха 34 премиери от ЕС и Западните Балкани, които не се беше случвало. Заради българския премиер, на една маса, на вечеря, седна испанският премиер Рахой с колегата си от Косово. За първи път, заради Борисов, в София, ръце си стиснаха Вучич и Тачи

2. Борисов проведе блестящо председателство на „Пътя на коприната“. В България беше китайският премиер Ли Къцян, заедно с още 16 премиери.

3. Създаде Балканска четворка за икономическо сътрудничество между четирите християнски балкански страни – България, Гърция, Сърбия, Румъния.

4. Варна стана символ на помирението между султан Ердоган и началниците от Брюксел, което стана благодарение на домакинството и съдействието на Бойко.

С това ще запомним 3600 дни на премиера Борисов. Забележете – нито един ден с абсолютно мнозинство! А сегашните нестретници от новото комунистическо ОФ, със 165 депутата, не можаха да излъчат премиер дори за един ден, та да го видим какво може.

С горното ще запомним феномена „Борисов“. А с какво ще запомним другарите и другарките от новото ОФ: БСП с две национални катастрофи; ДПС с паралелната държава и обръча от фирми; „Шоуто на Слави“ с голямата лъжа, наречена „Референдум за мажоритарни избори“; ДеБъ с извоюванато безсрамно решение на комунисти, либерали и зелени в европарламента за македонско малцинство в България; БСП-2 на ветеранките-социалистки Мая и Татяна с това, че закриха спецсъдилищата в България.

Задават се нови избори. Излязох прав, че ще има избори до дупка. На тези избори, Бойко отново е пред юбилей – след пет парламентарни победи и четири за евровота, да постигне десета такава. ГЕРБ-БСП 10:0, ГЕРБ-комунистическо ОФ 10:0.

Новото анти-ГЕРБ Оф опростачи парламентаризма и НИ ОТНЕ НАЙ-СВЯТОТО – хартиената бюлетина, с която 1990 и 1991 гласувахме за демокрация или комунизъм.

Бойко, да си жив и здрав!

P.S.: Обективността налага да кажем, че 3600 е постигнал и покойният Станко Тодоров, с някой и друг ден повече от Бойко, но смятам да не му ги броя, защото са били по времето на еднопартийна държава и без свободни избори.




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. bojinkata - Поредният близач!!!!
06.05.2021 17:53
Поредният близач!!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39748302
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031