Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2021 11:17 - Адрес към лемингите
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 617 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 16.04.2021 11:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Адрес към лемингите

 Администратор 13 април 2021 г.  Други писатели За разпадането на страната ни

 

image
От Джон Камински
10 април 2021 г.

За плана ви да бъдете безплатни?
Този кораб отплава.

„Имайте предвид, че животът ви е във вашите ръце.
Можете да изберете да го спасите или да се поклоните
и да оставите живота ви да бъде отнет от психопати. "
- Джон Камински

Едно от предсказанията е, че заради този изстрел, който сте направили по препоръка на вашия лекар, вестник, вечерни новини и дори вашите президенти - а също и самият Бог, според сина на Били Греъм - сега ще слезете с болестта на луда крава след шест месеца и скоро престанете да знаете всичко в оставащите ви мигове, докато разтапящият ви ум пронизва в делириум и тъмнина. 

Виждате ли, че иРНК ваксината ви отне душата. Позволили сте да го откраднат, като не сте обръщали внимание на това, което са ви казвали така наречените лидери през целия ви живот. По този начин това бедствие беше напълно предотвратимо, ако наистина сте разгледали какво говорят и правят. Всъщност те саботираха самия живот.

Сега вие наистина сте зомбитата. Никога не сме осъзнавали всички грипни епидемии, които някога сме виждали, от едра шарка надолу, са били и се разпространяват от тези, които са получили ваксини. Те са тези, които стават заразни. Ефектът на кармичен мултипликатор означава, че това може да бъде завеси дори за чудовищата, измислили този план. Те искат да управляват гробище и ние наистина не можем да разберем защо.

Опасността е голяма, когато се преструвате, че знаете нещо, което всъщност не знаете. Това неизбежно води до лоши диагнози, лоши лекарства и трагични резултати.

Били сме зле подведени от онези, които смятаме, че сме избрали да ни представляват, но наистина те бяха избрани за нас, но така и не разбрахме, докато не стана твърде късно - което е и сега.

Ето как мога да кажа, че Америка беше унищожена от тези, които плащаха данъците си и подкрепяха правителството си, без наистина да знаят престъпленията, извършени от тяхно име.

Тези две измами се сливат днес в унищожаването на САЩ, наредено от международните корпоративни сили, които сега контролират както правителствата, така и медиите, и с колективната тежест от 50 години корпоративна пропаганда, имаме проклети малко хора, които дори разбират какво е социална съвест е, няма значение как трябва да действате, ако случайно имате такъв.

Корпоративните пропагандирани множества остават предимно несъзнавани за унищожението, което са получили чрез одобреното си мълчаливо съгласие.

Ако искаме да останем неподправени човешки същества, трябва да свалим или отстраним по друг начин всички правителства по света наведнъж - всички едновременно - и да ги калибрираме не с цел печалба, а с цел. Мотивът за печалба просто няма смисъл, когато тези, които го следват, унищожават света.

Хората, които би трябвало да ви защитават, са най-голямата заплаха за живота ви. Те те гледат с бащинска загриженост, докато ти пъхат отровна игла в ръката. Едно от предсказанията е, че заради този изстрел, който сте направили по препоръка на вашия лекар, вестник, вечерни новини и дори вашите президенти - и дори Бог, според сина на Били Греъм - сега ще слезете с болест на лудите крави в шест месеца и престанете да знаете всичко през няколкото мъчителни моменти, които са ви останали.

Имайте предвид, че животът ви е във вашите ръце. Можете да изберете да го спасите или да се поклоните и да оставите живота ви да бъде отнет от психопати.

Няма повече време за размисъл. Направете своя избор и живейте или умрете с него.

Източник




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39745001
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031