Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2020 07:50 - НЯМА ПАНИКА. / кой печели от фейк-новините по медиите /
Автор: djem Категория: Новини   
Прочетен: 3349 Коментари: 8 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                             ФЕЙК  НОВИНИТЕ  ВСЯВАТ  ПАНИКА

( въпреки че коронавируса вече не е толкова страшен, все още се срещат медии, които поместват онлайн провокативни и конспиративни "изследвания" с цел - всяване на паника у българите, които вярват на фейк новинарски сайтове) 

Може някои медии да разпостраняват фейк новини, но със сигурност здравното ни министерство е в колапс, заради Нездравните болнични заведения - клиники и болници, в които се намират все още по 5 - 6 коронавирусни носители на заразата ковид19. 

Жалкото в случая е, че всички болни са от медицинсите работници и много по-малко от самите болни, хоспитализирани и със странични заболявания.

ГРЕШКА била посочените случаи от МЗ за последните 41 заразени случая, особено в София - били много по-малко от обявените. 

До кога с тези грешки ще продължавате господа министри!

Стига грешки!

Който министър допуска грешки и всява паника - да си подаде оставката. Той е недостоен да заема министерско място! Точка по въпроса! Оставката ще е отговора на сгрешилия министър за допуснатите от него грешки.


МНЕНИЯ....

Кантарджиев: Вече 10 души заразяват от 8 до 5 души, значи вървим надолу.....


Няма хаос с числата за заболелите и починалите от COVID-19, заяви пред БНТ директорът на Центъра за заразни и паразитни болести и член на Националния оперативен щаб проф. Тодор Кантарджиев.

В петък Министерство на здравеопазването официално призна, че има грешка в данните за болните и починали от коронавирус у нас. Стана ясно, че има 10 случая на починали от коронавирус през април и май, които не са били докладвани от болниците.....

"Вече 10 души заразяват от 8 до 5 души, значи вървим надолу с разпространението на инфекцията", подчерта Кантарджиев.




Гласувай:
6



1. kvg55 - djem,
07.06.2020 08:18
Не се знае дали коронавирусът вече не е страшен?
Броят на заразените се увеличи в последните дни.
цитирай
2. leonleonovpom2 - Здравей, Джем!
07.06.2020 08:22
Така е, паниката е лош съветник и удобна за някои, с цел отклоняване на вниманието От нея да извличат мръсни дивиденти!?

В случая, твърдиш, че водиш война с невидим враг! И да си паникьосан , по точно да създаваш паника? Ако не се преодолее това съсгояние, такава война е загубена! Катастрофално!

Хубав ден!
цитирай
3. djem - Здравей kvg55 !
07.06.2020 08:33
Според мен, няма пандемия. Но, има една луда надпревара за огромни печалби реализирани върху разпределението на световните ресурси. Както и да го коментираме, факта си е факт. И пак истината излиза наяве. Само една част от мултимилионерите загубиха % от печалбите си, но другата по-скритата т.н."строго секретно" съдържание на световната икономика в реалния живот показва,че част от милиардерите вече са спечелили достатъчно от "измамата ковид19". Света вече е друг. Хората също промениха своето мислене. Преразпределиха си света,ресурсите, парите.
Хубав ден !
цитирай
4. djem - Здравей leonleonovpom2 !
07.06.2020 08:43
Паниката е лош съветник !
Най - голямата паника я внесе премиера Борисов още в първите дни на грипната епидемия пред м. март, преди проектозакона за ИП, чрез който закон елиминираха Парламента, президента и обявиха народа с погромното "лумпел" и " тулуп". Само това беше достатъчно премиера да си подаде оставката, но той не го направи. Сега пак няма да го направи, защото е друг тип човек, за морал в политиката не може и дума да става. При такова налудничаво и хулиганско отношение на правителството спрямо народа, е меко казано нахалство.
От както т.н. "пандемия" завладя България, правителството допусна куп грешки, но не си ги призна. Едвали сега г-н Ананиев - министър на здравеопазването, допуснал грешката да обяви он-лайн грешна статистика на ковид-заразените или на мъртвите, ще си подаде оставката. Защото оставка подават само моралните българи с чувство на отговорност към избирателите си. А, г-н Ананиев не е от тези хора.

приятен ден и на теб !
цитирай
5. apostapostoloff - На този свят са важни единствено и само РЕЗУЛТАТИТЕ.
07.06.2020 10:12
Премиерът ОПАЗИ и СПАСИ нацията и това е факт. А твоето бръщолевене е идиотско. Като пустословието на Ванката по- горе.
цитирай
6. djem - Ооо, г-н apostapostoloff, хахахаха май пак не сте в час!
07.06.2020 12:36
Вие май не сте с всичкия си, а?
Всички реват срещу корумпираното ни правителство, само Вие сте на инакво мнение и непрекъснато шарите из блога, безконтролно обиждайки всички и всеки, който рита срещу Бойковата диктатура. Нямате мира. И на всичко отгоре сте и нахален. Е, няма такъв човек в блога като вас. Щом и админите не ви обръщат внимание, значи не сте заслужил за вниманието им.
цитирай
7. kozme - Прокуратурата обърна внимание на сигнала на Божков.
07.06.2020 12:53
Четем във Фрог нюз: Специализираната прокуратура е започнала проверка по сигнала на бизнесмена Васил Божков за извършени престъпления по служба от финансовия министър Владислав Горанов, шефа на бюджетната комисия Менда Стоянова и премиера Бойко Борисов, предаде bTV......
Сигналът беше разпространен до институции, партии и посолства.


От обвинението уточняват, че материалите са разпределени на прокурор Ангел Кънев, наблюдаващ по едно от досъдебните производства срещу бизнесмена.


Според оригинала на документите Върховната касационна прокуратура е изпратила в специализираната 24 листа допълнителни материали за „евентуално извършени закононарушения от висши представители на изпълнителната и законодателната власт на Република България“.
цитирай
8. leonleonovpom2 - Здравей, Джем!
07.06.2020 13:45
5. apostapostoloff - На този свят са важни единствено и само РЕЗУЛТАТИТЕ.
10:12
Премиерът ОПАЗИ и СПАСИ нацията и това е факт. А твоето бръщолевене е идиотско. Като пустословието на Ванката по- горе.
цитирай

Пустол е келепирин!От село Подгумер!
Имай това предвид и бъди снизходителна към него!
В келепира само веднъж е допуснал грешка, когато е носил куфарите на Л. Ж.
Попитал какво има в тях, че толкова тежат? Намек за скъпоценности?Панагюрско съкровище???
Не го пратили ,където може да се очаква!
Почнал да носи още по- тежки куфари, на по- нискостоящи, това му било наказанието!
Така ,че сега много внимава! Да не забърка някоя взривна смес?! До такава степен, че може и да я изближе даже, ако се усъмни ,че я има!
Дори намеква ,че оглавява изборния щаб на важна персона, която като император , иска да е вечно на поста си!Лесно може да се огкрие, коя е? По твърденията Пустолеви ,че винаги е права и да съгреши дори?!
Негова е и мисълта, че всяка линия, успоредна на партийната, е права!

Хубав ден!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031