Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.08.2014 15:54 - НАВОДНЕНИЯТА - феномен или предварителен план на действие
Автор: djem Категория: Новини   
Прочетен: 2137 Коментари: 3 Гласове:
21


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
                   
НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ НАВОДНЕНИЯТА СА ПЛАНИРАНИ ПРЕДВАРИТЕЛНО?



Не разбрахте ли че план "Ран-ът" е вече в действие?




30% от жителите по селата, чийто къщи са на ниво земя, ще бъдат наводнени, заради планираните отпуснати води от язовирите (не очаквайте виновните да си признаят).  Преди всичко ще се използва пролетния, летния и езенния сезон когато дъжд вали непрекъснато с дни без да спира.

Кметствата и фирмите по почистването няма да си свършат работата с почисване на шахти и отводнителни системи, които са запушени от години - непочиствани. За да могат да принудят наводнените имоти да бъдат освободени...за "бъдещи" инвестиции от богатите.


Наводнените приземни етажи на къщите ще бъдат обявени за застрашени от срутване, а хората ще бъдат евакуирани принудително,къщите - съборени и... за да освободат терените за фирмите - строители на "новия живот" - сектите в строителните мафиотски фирми (под шапката на ДПС и Турция).
Държавата - първо ви отнема собственото жилище, след това ви настанява в ново, но ви принуждава да го закупите ако имате готови парите.А, ако не...

Така в новите жилища, бившите собственици ще плащат наем на държавата. А тези жилища които стават за живеене, собствениците им ще бъдат принудени да взимат заеми за ремонт,защото помощите не стават за нищо. Тези еднократни помощи от 300 - 400 лв са просто "измиване на ръцете" на държавата. Заемите ще са с променяща се лихва през цялото време на договора. Така собствениците на наводнените къщи стават зависими от държавата и банките. Целта е да се повлияе на обществото така, че да стане лесно манипулативно и да се подчинява без да роптае.


Така, държавния апарат след като използва природните стихии в своя изгода, ще принудят беднякът - българин, да зареже бащината си къща и да стане абонат на държавата или банката. Тази същата държава която го използва като агънце -  защото и без това имотните българи са много и Западна Европа ни завижда за това. Предвидено е тези 30% от българите с къщи и вили по селата да станат зависими от банките и държавните институции, като им вземат собствеността и ги принудят да си "купят" нов дом със заем от банките...защото старата им къща от 100 кв.м не става за живеене а, държавата ще им построи същата но цената ще е друга. Дали ще им признаят и приспаднат цените от старите им имоти? Едва ли!

Една нова къща от 100 кв.м ще им излезе около 50 000 лева, при положение че държавата им иска по 500 лв/кв.м.
А фирмата строител ( от турски и цигански произход строители) ще им иска много повече, заради т.н. "екстри" - ПвЦ дограми, които се отмятат при влага и саниране - което пада още на първата година след поставянето. Ето какво пише в проекта "Нов живот":Сега малцина, много малко хора ще се досещат или даже ще разбират какво става... Но такива хора ние ще поставим в безпомощно положение, ще ги превърнем в посмешище, ще намерим начин да ги оклеветим и да ги обявим за измет на обществото.....


Каквото и да правят днес политиците, каквото и да пишат днес журналистите, всичко е една измама или казано по-просто преливане от пусто в празно - политическо говорене. Журналистите правят сензации от мухата - слон, целта е - промиване на мозъци. Важното е вестниците да са пълни с абсурди, законите да се нарушават, конституцията да не се променя, бюрокрацията да се задълбочава и заедно с нея корупцията да се разпостранява с всеки изминал ден.Това е заложено в плана още от 1990 година.


И още нещо - вижте какво излъчват по ТВ-скат и БНП-тв:
http://www.youtube.com/watch?v=tXnDzxSWMJY http://www.youtube.com/watch?v=vvzq0QNHOls    



Гласувай:
21


Вълнообразно


1. djem - За всички с конспиративни мисли в главите си
04.08.2014 17:26
Ето ви една подробност, която не помним..нарочно или без да искаме.

Катаклизми, замръзвания и потопи:

1962 г Черно море замръзна. 1978 г катаклизми раждат първия страх у българите че с природата шега не бива. Всяка прокопана мина предизвиква срутване и земетресения. Всеки язовир е "бомба със закъснител" тези язовири са предизвикали потопяването на хиляди декари земя в ниските територии на България. Всяко посегателство върху горите, изсичането им води до свлачища. Не почистването на отводнителните канали води до НАВОДНЕНИЯ.
Българите нехаят за чистотата на природата, хвърлят отпадъци където им падне - не се оплаквайте тогава че има ЗАРАЗНИ болести.
Лекарите ще се постараят да не ви излекуват болестите, защото ако вие сте здрави, то те - трябва да си сменят професията, защото болниците ще останат без болни, а лекарите - без заплати. Как ще си карат луксозните автомобили тогава?
цитирай
2. andri - И пак ще вали с градушки....
04.08.2014 19:59
Имаме цяло министерство на околната среда - което планира годишни катаклизми, земетресения и наводнения. Нали не сте паднали от небето на главите си?..., тези от министерството какво си мислете че правят през целия 4 - годишен мандат. Дали не "прогнозират" по план наводнения, земетресения и т. н. все в тоя стил поражения. В Бюджета са предвидени пари за тези "катаклизми", ако природата не ги задейства, министерството си има хора които се грижат тези пари да бъдат Усвоени своевремено.
Не е необходимо Хаарп или Колайдера, да се включват за да предизикат катаклизми.
Има си други методи за предизвикване на природни катаклизми.
Всичко става с проучване - къде каналите са затлачени, къде шахтите са забравени от бога, къде има възможност да се "изпусне" даден язовир и какви щети ще предизвика - което пък поражда комисиите да описват щетите и да пресмятат колко пари ще са нужни за покриване на щетите от градушки, приливни вълни от по 3 - 5 м.високи...все едно планината се изсипва върху къщите ви. Така е мили дечица! Всички катаклизми са предварително запланувани и обезателно се случват, независимо дали ви харесва или не. Все пак това министерство трябва да си оправдаят заплатите, безплатния бензин и бонусите които взимат всички административни лапачи на заплати, барабар с комисиите които се самоназначават.

цитирай
3. andri - И още нещо, сетих се!
04.08.2014 20:17
Наводненията от години никого не притесняваха, но от година - вде, сякаш народа се стресна и се замисли, ако къщата му падне от самосебе си в дъждовно време, дали не може да осъди държавата да му плати обещетение, без да е направил застраховка на къщата си срещу наводнение или земетресение.

Спомням си един сезон, август на 1986/7 г , летния сезон свърши един месец по-рано. По принцип в Сл.Бряг и Дюни, хотелите работиха до 10-25 септември последно.
Но тогава такива дъждове се изсипаха, силен и студен вятър духаше, 5 дни валя без да спира и туристите си отидоха още в края на август. Малко по малко курорта опустя. Ресторантите затвориха,хотелите - също. Но тогава на никой не му мина през ума да прави митинги пред синия екран, нито пък медиите се включиха в "източването" на държавния бюджет, макар че и тогава пак си имахме МИНИСТЕРСТВО НА ОКОЛНАТА СРЕДА И СТИХИИТЕ.....все хора на възраст, сериозни и със сериозни заплати, седяха зад бюрата си и мислеха какви катаклизми да предвидят и какви пари да заделят за тях. Та нали за това са избани - да заделят пари за катаклизми въз основа на предварителни планове.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930