Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2022 13:26 - КОРУПЦИЯ ВИЛНЕЕ СВОБОДНО В АПЕЛАТИВЕН СЪД БУРГАС
Автор: djem Категория: Бизнес   
Прочетен: 1667 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
                          КОЙ КОНТРОЛИРА АПЕЛАТИВНИЯ СЪД В БУРГАС
и защо и кой им реазрешава да изнудват и манипулират участниците в едно дело?

Отнася се за едно невероятно обстоятелство, което влудява както ответниците, така и ищеца заради НЕКОПМПЕТЕНТНОСТТА както на окръжния съдия Д.Костова, така и на 5 -те  (пет) живи, жизнерадостни, клатищи глави при всеки глас и всяка дума... съдийки от АПЕЛАТИВНИЯ на гр. Бургас.

А, казват че в съдебната ни система НЯМА КОРУПЦИЯ.
Така ли е в действителност?

НЕ
.
Няма бургаски съдия, който да не се поддава на подкупи и то в особено голям размер - като парична вноска или имот - земя или апартамент (директно от строителя - ищец) разположен на първа линия по черноморието ни или в някое курортно селище
. Мнението на потребителите и участниците във FACEBOOK e категорично, че корупцията е именно по високите етажи на съдебната ни власт....там са най-гладни за безплатни имоти, подаръци на 4-ри колела(мерцедеси, беемвета, форт или киа, обзавеждане и др.

ТАКА се затръшва вратата пред ответници, които не си плащат " таксата" - за да спечелят делото. А и не са редки случаите, когато ищецът е беден и заради това не си наема адвокат на "дявола" за да го освободи от корумпирани съдии и прокурори.

НЕОБХОДИМО Е - ПРОКУРАТУРАТА да е отделно звено, с отделен шеф и ръководство, да са отделно от съдебната ни система и от МВР.....не че там няма корупция, има и то доста много, но поне не е свързана със съдии, следователи, които освен съдебните такси, си искат и допълнително пари от 500 лв, за да свършат "работата" си съвестно!!!



Гласувай:
7


Вълнообразно


1. djem - Защо МЪЖЕТЕ са пренебрегнати като съдии?
10.02.2022 13:30
Няма нито един мъж - съдия в апелатиия съд на Бургас.
Няма мъж - съдия и в окръжния съд, дори и в районния съд мъжете са много малко.
Да неби да са некомпетентни или просто дискриминацията е в доста голям размер особено в Бургас.
цитирай
2. leonleonovpom2 - Джем, ако си забелязала, още във ВНС ...
11.02.2022 09:51
Джем, ако си забелязала, още във ВНС влязоха два вагона прависти Вместо България, оправяха себе си Били независими От какво -от контрол ли?
Че то президент, министър.председател, какви ли не ,не бяха ат тях
Питаш, защо жени са все Мъжете се целят по-нависоко Жените стигат до председател на НС
Били независими ,но парите за заплатите си получават от държавата И си гласуват по две за НГ, когато държавата няма и 50 лева за хората! А няма съдия със заплата под четири хиляди лева?
Що за независимост?
Да ти кажа ли, че в Бургаския съд загубихме четири граждански дела срещу една крадлива митничарка И на четирите дела , компютърът определяше една и съща съдийка -печално известната М.М.
Умен компютър, знае си работата!
И тази съдийка си знае работата
Те ще станат некорумпирани, когато хората спрат да влизат в съда и сами си потърсят справедливостта, без тяхната "услуга"!
Да си купуваш делото И да го загубиш ,като не им бутнеш, но в замяна платиш на адвокат и разходите на спечелилия Корупционните също
Елементарно, ако се съдиш за място и загубиш, излиза ,че спечелилият го ,вместо да плати на тебе, плаща на тях Един вид, купува го от тях, не от тебе!?

А жените, те са по- практични от мъжете по отношение на парите -затова са болшинство- там Знаят какво да ги правят-парите под масата, на корупцията! И да се покриват, да не се издават!Може да са клюкарки, но тайната за произхода на парите е свещена!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031