Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09.2015 22:34 - Да си откраднеш ток в България е най-лесното нещо.
Автор: djem Категория: Бизнес   
Прочетен: 2597 Коментари: 0 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                                        АБСУРДИ  В   БЪЛГАРИЯ



          ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ Е енергото, когато сменят електромерите.

Слагат свои електромери в ЧУЖДО ЧАСТНО табло и таблото малко по малко заприличва на бардак. Нямат интерес да работят качествено, особено при ниско заплащане.
След време ще кажат, че всичко е за смяна , защото те са го окипазили малко по малко,но няма да си признаят пред началството и ще цицат пари от жертвите на прецаканите ел.табла.
Така работят ел.техниците на енергото. Получават ниски заплати, затова и "работата им" е за буклука. Лошото е това че, после заради своята некадърна работа, плаща собственика на апартаментното табло.
Ще сложат електромерите на криво. Няма да надпишат новите апарати. Ще раздипят подредените кабели. Ще усучат жици и ще сложат изолирбанд. Ще поправят предпазител с жички.Ще махнат предпазните панели. Ще си хвърлят фасовете и чашките от кафето в таблото и ще кажат "  *бал съм  мама му, нал" работи".


КИТАЙСКИ АБСУРДИ - продават се по бг - магазините за ел.уреди.
image

1./    - китайско свързване - как ще си включим крушката да светне?
/Може пък китаеца да е бил махмурлия бе като го е правил/
/Това тяло го бяха отписали, щото колкото пъти му завият лампа - се пада бушона/

ТраФопост и капчук   -  още абсурди, но този път са в Естония.
image

ГЕНИЙ  -  ще загаси ли огъня?
image


 село Каменар - Варна
image

  - циганите си крадат ток и енергото не сме е да им откачи кабелите. Имам приятели, които работят  в ЕОН-Варна и от тях  знам, че единствената причина за положението във въпросното село е, че екипите на Електроразпределение ги е страх, че ако отидат да махнат шнуровете, няма да си тръгнат живи от там...ония ми ти цигански банди  стрелят със заглушители и никой нищо не чува.....а, телата на мъртвите погребват в полето.
Ето ги: прекарват си въже ... и по него да тече....ток.....към къщи....без пари....
циганите естествено винаги са "прави", те все още се "интегрират" - търсят си правата, (без покритие) оплакват се и се бунтуват, че им нарушават правата, всички електромерни табла от горе на стълба "слязоха" долу и най-редовно биват разбивани и така мургавите "българи" се присъединяват отново незаконно - така се "интегрират" в обществото според техните разбирания.


АБСУРДИ   в    ЧЕХИЯ
image

 21-годишна чехкиня вися с часове от електрически стълб, на близо 13 метра от земята, след като "предозира" със силен канабис.

Младата жена, която е от гр. Злин е започнала да халюцинира и според The Huffington Post е мислела, че стълбът всъщност е мост над река Морава в Чехия.

Благодарение на намесата на полицията и на човек, който берял череши в близост младата жена е свалена успешно на земята, без да пострада.

БЪЛГАРСКА НАЦИЯ ТЕХНИЧЕСКА

image


КИТАЙСКИ АБСУРДИ - разклонител
image

/земното и нулата - НИКОГА заедно!/ПРИ ТАКОВА СВЪРЗВАНЕ -  ЗАЩИТАТА (шалтера) ПАДА/ и абоната остава без ток,(а уреда може и да гръмне)     докато електротехниците дойдат....вече ще има и пушек....


ДВОЙНО ЗАХЛАНВАНЕ - смели идеи / не правете това у дома!!!/

image

ПОСЛЕДЕН АБСУРД

image

Ел. табло близо до р.Дунав поставено от ел.техници едва на 5 м по-високо от нивото на реката, разстояние, което е минимум и ако...реката прелее или пък нивото й се покачи с 5 метра....какво ли ще се случи с  тока, преминаващ през него и захранващ къщите наоколо? Не ми се мисли какви токови удари и изгърмяли ел.уреди ще има.


АБСУРДИ в България - все още има бол....до кога обаче това нехайство ще продължава?


Ако не знаете да ви кажа - синият цвят на 3-жилен кабел е винаги нула(0), кафявия (червен, черен или сив е фаза, а този с жълтозелен цвят е земното и се връзва на шината на разклонител. Ако на нов разклонител жълтозеления и синият са свързани заедно към клемата на разклонителя -0 или са свързани с мост, веднага ги разделете. Жълтозеления трябва да е на шината на разклонителя, така разклонителя е заземен, а синият на клемата - нула.Така дори да се разхлаби едната връзка, няма опасност от офазяване.





Гласувай:
11


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: djem
Категория: Бизнес
Прочетен: 955716
Постинги: 345
Коментари: 926
Гласове: 9188
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930