Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2013 19:39 - СЪВМЕСТИМОСТ
Автор: djem Категория: Технологии   
Прочетен: 710 Коментари: 0 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                            Коригиране на проблеми


Понякога даден уеб сайт не изглежда по начина, по който очаквате. Изображенията не се показват, менютата не са на мястото си или текстовите полета са разбъркани. Това може да е причинено от проблем със съвместимостта между Internet Explorer и сайта, който сте посетили. Когато даден сайт е несъвместим с Internet Explorer, ще видите бутона за изглед за съвместимост в адресната лента. Може да включите изгледа за съвместимост в Internet Explorer само за работния плот.


Не всички проблеми с показването на уеб сайтове са причинени от несъвместимост на браузърите. Прекъснатите интернет връзки, натовареният трафик или проблеми с уеб сайта могат също да се отразяват на начина на показване на дадена страница. Ако възникнат други проблеми на някой сайт, свързани например с възпроизвеждането на видеоклипове, прочетете Видеото не се възпроизвежда в Internet Explorer.

Списъкът за съвместимост често се актуализира, а Internet Explorer автоматично изтегля тези актуализации. Този списък включва сайтове, които може да са били създадени за по-стари или други браузъри, сайтове, използващи Adobe Flash Player, както и други настройки, чрез които опитът ви от сърфирането се подобрява. Ако не желаете тези актуализации, можете по всяко време да изключите актуализациите на списъка за съвместимост.

Промяна на настройките за изгледа за съвместимост:

- Отворете Internet Explorer на работния плот.

> Натиснете клавиша Alt, за да се покаже лентата с менюта (или натиснете и задръжте адресната лента, след което изберете Лента с менюта).

> Докоснете или щракнете върху Инструменти, след което докоснете или щракнете върху Настройки на изгледа за съвместимост.

за повече подробности

http://windows.microsoft.com/bg-bg/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-10








Гласувай:
11



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: djem
Категория: Бизнес
Прочетен: 956230
Постинги: 345
Коментари: 926
Гласове: 9189
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930