Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2013 09:23 - СКАНДАЛНИТЕ ЛИСТИ НА БСП
Автор: djem Категория: Технологии   
Прочетен: 308 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 07.10.2013 11:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                              КОНСПИРАТОРЪТ  СТАНИШЕВ - СЕРГЕЙ


Как се води политика от две места едновремено от едно лице?
Един човек седи на два стола. Не вярвам че в Ст.Загора няма по-досоен социалист от Станишев, който иска да е водач и в София, и в Стара Загора.
Невярвам също че в Пловдив и Плевен Стефан Данаилов може да живее едновремено и да се раздвоява по цял ден - ту в София, ту в Плевен. Що за идиощина е този почин на вписване - предизборно? Идиоти ли са българите или само така ми се струва?
По закон имат ли право тези тримата да се явяват в листите на 6 града?
На всеки водач - по 2 града. Как се живее така раздвоено? Ако тези водачи на листи са с раздвоена личност - трябва да се освидетелстват от съда. Чак тогава да явяват на избори.
Всеки един от тези  водачи - ще седи на два стола!
Водач в една от листите ще води С.Станишев, макар че публично заяви преди дни,че няма да се кандидатира нито за премиер,нито ще оглавява листите на БСП.
Чистко в листите 50:50 нови и стари.Едно към друго, макар че привържениците на Г.Първанов си запазват правото да "заместват" някои от болните или неявили се на изборите социалисти.Това е порочна практика, която всички партии изпълняват неприклонно от както демократичното управление взе първите си жертви.Сега БСП лидерът реши че, замазвайки очите на гласоподавателя, може да спечели изборите като мяхне от списъците корумпираните политици официално...но  неофициално - не се знае кой къде ще вземе властта - това е секретната тайна на БСП.....Трима души ще водят по две листи - Станишев в 25-и избирателен район - София и Стара Загора, Стефан Данаилов - в Пловдив и Плевен и Янаки Стоилов - Враца и Русе.
Стефан Данаилов - Пловдив и Плевен Какво се знае за него?
Стефан Данаилов е член на БКП. Партиен секретар е на Народния театър Вече е пенсионер...сигурно ще бъде заменен с някой друг ...защото е роден през 1942. Никак не е млад нали?Само на 70 години е...
Янаки Стоилов - вече има твърд стаж като депутат и може спокойно да се пенсионира като такъв -депутат е бил - в 36-то, 38-то, 39-то, 40-то и 41-то Народно събрание...роден е през 1958 г.и е натрупал доста стаж като политик - юрист.Роден в В.Търново, води лекции в Пловдив,но живее в София. Ето ви един пример как един човек може да се намира на две места едновременно.Доста пари харчи за да е на тези места - сигурно е нали?
Стоилов - ние социалистите искаме да помогнем на хората да си върнат държаавата. Да национализираме политиката..........цялостенн преглед на концесионните договори, запазване на значителен публичен дял..... забрана на офшорни компании да притежават медии.....
Пламен Орешарски ще е в листата на Варна?..но той не живее там, как тогава ще се бори за правдата на варненци?Пламен Орешарски е роден на 21 февруари 1960 г. в гр. Бобов дол, България.От 1997 до 2001 г. е заместник-министър на финансите в правителството на Иван Костов с мандат на СДС. Неговият ресор е Управление на държавния дълг и финансови пазари.Пламен Орешарски е член на екипа, осъществил въвеждането на механизма на Валутния борд в България...когато Жан Виденов се отказа от управлението и когато България фалира за втори път - официално.Орешарски е причината за плоския данък.През 2007 г. данъчната ставка за корпоративния данък е намалена на 10%, както и облагането на доходите на физическите лица е изравнено на същите 10% в същата посокачрез промяна през 2008 г. или с други думи чрез въвеждането на плосък данък....и сега Станишев излиза с номера,че ще премахне плоския данък с помощта на Орешарски. ....в местните избори 2003 г., но впоследствие кандидатурата му е оттеглена, а самият той се отказва от активна политическа дейност.Какво сега го кара отново да стане политик?Нима заплатите,които взима не му стигат или има нещо друго по-приемливо свързано с финансови операции?
Това са триковете на конспираторите-социалисти,закърмени с корумпираната власт на комунизма от 80-те години.....Станишев трябва да "бие шута" на Орешарски -  бившият министър на финансите от кабинета "Станишев" за да премахне това,което вече е бил приел по време на управлението си.Не може да се говори, че богатите трябва да плащат по-високи данъци, защото "богат" е относително понятие,...и защото богатите ( милионерите и милиардерите) по принцип не плащат данъци,затова са богати.За богатите няма закони нито правила.И...никоя партия не може да ги командва.
БСП имаха възможност да направят всички тези обещания през 2004 г  до 2008г, но не го направиха. И сега няма да го направят, защото така е устроен техния модел на управление - "Обещанието не е като даването" и "Не е задължително като обещаеш нещо,непременно да го изпълниш!" ........случайно С.Станишев дали помни, че всичко, което искат да "направят" сега, имаха възможност да го направят 4 години - 2004 - 2008? Защо не го направиха?
Не вярвам тези стари муцуни -Станишев, Стоилов и Данаилов да не следват статуквото. Не вярвам че искат нов стой и ново управление. Нова политика могат да правят само МЛАДИ ( на години до 40 г.възраст) млади политици неопетнени с статуквото от миналото на България.Не ви ли писна господа, да се разхождате из колуарите на НС и да си шепнете на ушенце за сделки и комисии,за права и превилегии за ваше удобство...до кога ще ни залъгвате?
Тези стари муцуни да се пенсионират и да си стоят у домовете за си гледкат телевизия и да си пийват ракийката спокойно,а да оставят политиката на България да се води от младежта. Искаме младите да останат в страната си и да живеят достойно като европейци - трябва, длъжни са сегашните стари (дърти) политици пред пенсия да отстъпят местата си на младежите с достойнство да носят съдбата на поколенията ни напред.Народните представители не трябва да са по-възрастни от 45 години. (след тази възраст при жените и мъжете вече настъпват психични проблеми - доказано е от науката).
Тази наша  младеж  е победителката, защото тя носи новите идеи в себе си и тя е способна да го направи,така както тя смени поличисекият строй през 90-те години. Дайте път на младите! Стига с тези старчоци - предстоящи пенсионери с побелели коси и тлъсти физиономии, и спящи по креслата  на парламента! Стига с тези стари номера!

27.03.2013.




Гласувай:
7


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: djem
Категория: Бизнес
Прочетен: 956547
Постинги: 345
Коментари: 926
Гласове: 9189
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930