Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2020 06:35 - Фандъкова била на мушката
Автор: djem Категория: Новини   
Прочетен: 366 Коментари: 3 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                       ФАНДЪКОВ БИЛА ЗАПЛАШЕНА ОТ ФЕЙСБУКМАНЯК


ПРЕДСТАВЕТЕ СИ

ХАКЕР ПРОБИВА ВАШ ПРОФИЛ ВЪВ  СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ и  отправя заплахи към някой от политическите фигури в управлението на държавата, както е в момента НЯКОЙ СИ ???  ОТ ПРОФИЛА НА НЯКОЙ -  заплашил ФАНДЪКОВА....

               НЯМА НАЧИН ТОВА ДЕЙСТВИЕ ДА БЪДЕ ДОКАЗАНО
                          ЧЕ ИМЕННО ПРОФИЛА ОТ КОГОТО Е ЗАПЛАХАТА Е ВИНОВЕН


Задържаха софиянец, плашил Фандъкова с убийство във фейсбук

DIR.BG разпострани "факта"

Софиянец, плашил столичния кмет Йорданка Фандъкова с убийство във фейсбук профила й, е бил задържан от полицията, предава “24 часа”.

Заканите били отправени още през миналата седмица, вероятно и преди това, а след като било доказано кой стои зад профила във фейсбук – мъжът е арестуван.

Тепърва ще се преценява дали и какво обвинение да му бъде повдигнато.
Столичният кмет използва доста често социалната мрежа, за да отправя послания към хората.

Столична Община разви и голяма кампания през социалните мрежи по време на извънредното положения в страната във връзка с коронавируса, като своевременно и надлежно информираше за предприетите действия.

А "Информиран.нет" го показва на всеки в интернет.

МНЕНИЯ:

1.ВЪВ ФЕЙСБУК никой не може да докаже, че зад всеки профил стои истински човек.
2. Във Фейсбук има над 2 500 000 ФАЛШИВИ профили.
3. ВЪВ ФЕЙСБУК от фалшив профил - ТРОЛ от партията на ГЕРБ има ХИЛЯДИ ЗАПЛАХИ към депутати, към премиера или к8ъм президента.
4. Във фейсбук - т.н. социална мрежа се създават стотици фалшиви тролски профили които по никакъв начин не могат да бъдат съдени за каквото и да е,, АКО В БЪЛГАРИЯ ИМА ПО КОНСТИТУЦИЯ СВОБОДА НА СЛОВОТО.
5. ЗАД ПРОФИЛА МОЖЕ ДА СТОИ ИСТИНСКИ И ЖИВ ЧОВЕК, А НЕ ТРОЛ, НО  - ТОЙ В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА КАКВИТО И ДА СА ЗАПЛАХИ  -  АКО  ХАКЕР Е ПРОБИЛ ПАРОЛАТА МУ  И  ОТ  НЕГОВИЯ ПРОФИЛ Е ЗАПЛАШВАЛ Г-ЖА  ФАНДЪКОВА.

ГОСПОДА МИЛИЦИОНЕРИ - СЛЕДОВАТЕЛИ  - НЯМА НАЧИН ДА ПОВДИГНЕТЕ ОБВИНЕНИЯ САМО ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ НЯКОЙ ОТ ПРОФИЛА НА ВИРТУАЛЕН АКАУН Е ЗАПЛАШВАЛ КОГОТО И ДА Е. 

НАПРИМЕР  -  ако някой ХАКЕР пробие моята парола и отправи заплахи към някой политик  АЗ НЕ НОСЯ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОВА ДЕЙСТВИЕ. 
СЪС ЗАДЪРЖАНЕТО МИ ВИЕ НАРУШАВАТЕ МОЕТО ПРАВО НА СВОБОДА НА СЛОВОТО. ОСОБЕНО КОГАТО ТОВА ПРАВО Е УПРАЖНЕНО ВЪВ СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ - КЪДЕТО НЯМА ЦЕНЗУРА!!!





Гласувай:
8


Вълнообразно


1. djem - КИБЕРАТАКИ
17.05.2020 06:46
За да не бъдем жертва на измама в социалните мрежи


Безспорно Facebook е най-популярната социална мрежа в България и е пространство, в което всеки от нас се стреми да изпъкне, да открие нови неща, да създаде приятелства, да следи интересни теми или да работи. За едни това е мрежата, в която обичаме да клюкарстваме, други воайорстват реагирайки на секундата на всяко червено уведомление. Има и такива, които провеждане проучвания, анализират бизнеси и маркетират, НО има и такива, които правят измами!

Тези дни медиите говорят за измами именно в социалните мрежи – може би вече сте чули за лице на име “Александър Николов”, което от години отмъква пари от “приятели” във Facebook. Той е един от малкото такива примери на заплахи, които могат да доведат до сериозни последствия. За съжаление виртуалния свят предоставя огромни възможности за подобен род действия
цитирай
2. djem - МАСОВ ХИТ
17.05.2020 06:47
Масов хит сред интернет заплахите или как се краде самоличност! Според PandaLabs, нахлуването в личното пространство и кражбата на данни ще бъдат най-сериозните проблеми в областта на компютърната сигурност. Кибер шпионажът и атаките през социалните медии са двете тенденции, коитонаблюдаваме от няколко години. Домашните потребители на социални медии ще продължат да са любимо оръжие на кибер-престъпниците. Социални инженерингови техники, които се възползват от пропуски в компютрите, са водещ метод за атака на хакерите.
цитирай
3. leonleonovpom2 - Здравей, Джем!
17.05.2020 09:16
Един тук беше направил фалшив мой профил Даже първия път,като попаднах на негов коментар, се подведох, приех го за мой Но стилът на написаното- не! Целеие злепоставянето ми Разликата беше в едно допълнително М в Ром!
Веднъж го засякох в акция при мен Влиза с друг профил После и този профил изчезна
Мисля си, какви нищожества има на този свят Толкова труд, само и само за да причини зло на някого? За това живее на този свят!
Беше направил и предложения с този профил, целящи да ме злепоставят!
И една поетеса се беше хванала на въдицата

Какво да кажа, моралът си е дефицит сега и подобен примат да се обвинява в липсата му , наистина е несъстоятелно Ами той по принцип си го няма!

Хубав ден!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: djem
Категория: Бизнес
Прочетен: 955904
Постинги: 345
Коментари: 926
Гласове: 9188
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930