Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2013 09:02 - Слънцето на тракиеца - масонът Делян Добрев - ГЕРБ
Автор: djem Категория: История   
Прочетен: 1695 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 27.02.2014 21:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                Масоните и Ориент групировките



министър на икономиката Делян Добрев е масон в ложата "Слънцето на Тракия", патентен номер 036, Ориент Хасково. Поради крехката си възраст той все още е чирак, няма степен и отговорности пред братството на зидарите.


Майстор на стола в "Слънцето на Тракия" е брат Иван Андреев, който е избран и за Велик Церемониалмайстор. Брат·Христо Щерев е Първи Надзирател в ложата. Секретар е брат Радослав Вълчев, а ковчежник е брат Илчо Илчев. Сред членовете на "Слънцето на Тракия" се числят и Огнян Ангелов, Михаил Инджов и Йордан Вълчев."Слънцето на Тракия" съществува и в правния мир като сдружение, регистрирано през 2006 г., а Делян Добрев е в управителния съвет заедно с Иван Андреев и Христо Щерев.


СЪВЕТ НА ВЕЛИКИТЕ СЪНОВНИЦИ / ВЕЛИКАТА ЛОЖА НА СВОБОДНИТЕ ЗИДАРИ В БЪЛГАРИЯ/ МАСОНИТЕ
ЦЕЛ -АЕЦ Белене



В Министерски съвет брат Делян Добрев не е единствения зидар, но със сигурност е най-младият и със сигурност е ангажиран с енергетиката и други критични за държавата дела като преговорите за АЕЦ "Белене", където създаването на масонско огнище предстои.

Ориент Белене е конфликтна точка за масоните, които искат да отворят там филиал. Преди месец в Болканлийкс изтече документ, от който става ясно, че софийската ложа "Сговор" иска да отвори в Белене "огнище", но  "великият майстор" Володя Лозанов не дава, защото "в българското масонство за енергетиката отговаря точно определен брат".

Дали Д.Добрев не изигра голямата роля в живота си за свалянето на правителство ГЕРБ от власт,заради изгубената възможност -реализирането на АЕЦ Белене и внедряването на масонската ложа в тази кауза?

ФАКТ - правителството на ГЕРБ падна толкова скоро, колкото се очакваше в ложата.
В крайна сметка борбата за разпалването на огнището в Белене е спечелена от ложа "Зора". През септември 2011 г. съветът на великите сановници решава, че отговорник на новото огнище ще е брат Владимир Христов от ложа "Зора".

Цитираните документи, както и десетки други масонски писания, свидетелстващи за вътрешните борби и закононарушенията, извършени от братя в ложата, могат да бъдат видяни на сайта Болканлийкс, следвайки линка за Великия масонски теч.


РАЗКОЛ СРЕД МАСОНИТЕ ЗАРАДИ БЕЛЕНЕ

само Братя Майстори могат да присъстват в Храма, където Работят Майсторите.

Бяха въведени Братята гости.

 Братята -  Петър Иванов, Майстор Свободен Зидар от Л. Черноморски приятели  от Варна; Стар Майстор на стол на Л. Дунавска звезда от  Русе.

В това няма нищо лошо, ако тези лица не бяха с високи обществени позиции и ако използваха тези позиции само и единствено в интерес на публичността и отчетността. Но освен, че се отдават на ритуални циркаджилъци, те заговорничат, инфилтрират с тайни цели ключови за националната сигурност сектори и използват влиянието си и връзките си, за да въртят "перат" едни пари и имоти.

Всичко това става ясно от изтекла в Balkanleaks масонска кореспонденция, която разкрива конфликт в една от масонските ложи, прочула се покрай бившия шеф на охраната на Тодор Живков. Полковник Румен Ралчев - Велик приор на Велик приорат – България и член на Магистралния съвет на Ордена на тамплиерите - както сам се титулова, е бивш шеф на ложата. Сега тя е председателствана от Володя Лозанов.

Прието е да се смята че, в такива Ложи участие взимат всякакви хора с професии от всички сфери на икономиката и политиката на една държава. Те са движещата сила и те могат да провалят едно правителство и да издигнат друго на негово място. Тези хора има влияние и познават определени кръгове във властта,които просто си вършат работата - пропаганда и реклама. Така е в живота. Обикновените хора може да си мислят че от тях зависят правителства и управление - това е заблуда. Нищо не зависи, но такова впечатление се прави нарочно. Протестните движения ги организират масони. Масоните следват своите принципи които понякога съвпадат с желанието на обикновените хора,тогава протестиращите са много и носят едни и същи плакати. Но, когато масоните постигнат целта си и се отдръпнат, протестиращите остават малко на брой и не са така задружни,карат се и си противоречат.


                          Кой дърпа конците в българската икономика и бизнес?


Не си мислете че това е Министерството по икономика. Не! Не са те! Те са само за "пред очите на народа".
  
Отговорът е -   масонската йерархия  -  масонските доходи - масонската  ложа "Сговор"и др.масонски ложи - мафията


В Balkanleaks изтече кореспонденция на масони-магистрати, сред които фигурираше и името на Антон Станков, редом със скандално известните му колеги Веселин ПенгеМзов, Цони Цонев и Росен Русев. Сега се оказва, че Станков има най-високата "магистратска" позиция в масонската йерархия.През 2009 г. същата ложа купи дом-музея на поета Пейо Яворов на ул. Раковска 136 за значителна сума. До момента сградата все още не е реставрирана, въпреки гръмките обещания.
Много интереснo име, коeто се забелязва сред присъстващите e: арх. Петко Йовчев - от години несменяем Председател на Камарата на архитектите в България в продължение на няколко мандата. Преди година на писмено искане за предоставяне на информация по ЗДОИ /Закона за достъп до обществена информация/ от КАБ заявиха, че те не били обществена организация и следователно не били задължени да се подчиняват на разпоредбите на ЗДОИ. Пита се, ако КАБ не е обществена организация, то каква точно е тя тогава? Може би масонска ложа. Великоуважаваният брат Йовчев би могъл да уточни дали КАБ служи на обществените интереси и дали нейната дейност е обществено значима, или не.


Доказателството:- енергийната мафия


Между другото предложението да скъсат бизнеса с Хърсев е направено лично шефа на ЦАПК /Център за автоматизацията на проектирането и конструирането/ Пламен Матеев. Неговото име изплува по времето на НДСВ, когато председателят на "Българското интернет-общество" Вени Марковски алармира, че масоните контролират цялата административна информация в държавата. Това станало възможно благодарение на специалния т.нар. затворен код в операционната система на "Майкрософт" -"Windows", с която са оборудвани компютрите на министерствата и останалите държавни ведомства. С кода разполагал само производителят "Майкрософт", а фирмата-доставчик можела да се възползва от слабостите на системата и да проникне във всеки от компютрите на държавната администрация, обясниха специалисти. Системата на "Майкрософт" тогава бе наета от кабинета "Сакскобургготски" през 2002 г. по предложение на министъра-масон Димитър Калчев и с посредничеството на ЦАПК, който е доставчик на системата.


На ход е държавата

След като съмненията на вътрешни хора от масонската ложа за финансови злоупотреби са публичен факт, би трябвало да има ревизия от компетентните служби, за да се види дали милионите на "майсторите", управлявани от Емил Хърсев, не са някаква форма на пране на пари.

Колкото до това, че в "българското масонство за енергетиката отговаря точно определен брат", ДАНС и Прокуратурата са на ход, за да изяснят кой отговаря, за какво отговаря и дали не носи някаква отговорност за закопаните в "гьола с шарани" в Белене стотици милиони на данъкоплатците? Кому и защо точно е толкова нужно да се открие "Огнище в Ориент Белене" и какво толкова спешно налага особената масонска активност по въпроса?

Интересно е също да се знае има ли такива масонски "огнища" в Козлодуй, в Марица-изток и в други чувствителни за националната сигурност обекти?

Кой е въпросният "Брат", който отговаря за енергетиката на България? Впрочем, напълно възможно е българското масонство да си има братя, отговарящи за ДАНС, Прокуратурата, ВСС, МВР, Президента....../енергийната мафия/.Такава е навсякъде управляващата класа - масони, тамплиери, олигарси и милиардери.

Благодарение на тях, ние обикновените хора имаме заводи, фабрики, места където да работим и да си храним семействата. Трябва да го разберем и да се борим за по-високи доходи, а не по-ниски цени. Защото ниската цена води до нисък стандарт на живот. Никъде в Европа, Азия и Америките няма такъв нисък стандарт като комунистическите страни - там е евтино, хората работят за стотинки, живеят като скотове и нямат развитие. В Китай режимът даже забрани интернет за децата и обикновените хора.Има и цензура в медиите. В Корея е мизерия, а в Индия проституират и 10-годишните деца. Невярвам народа на България да иска такъв живот. На нас ни писна от такъв нисък стандарт, искаме да живеем като американците - по - високи заплати и добри условия на живот. Затова ни трябват тези богаташи,милиардери -олигарси - да строят заводи, където бедняците да работят и да се борят за по-високи доходи, по-добри условия на живот и по...по... т.н.



Още ли си мислите че "народа" може да управлява нещо в България?Тази социална държава умря още през 2000 г...когато в управлението й се включиха силовите групировки и масонски ложи /тамплиери/.







Гласувай:
10


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. dimat - При така описаната "радостна" картинка,
19.01.2014 15:37
..от която се излива цял Ниагарски водопад от безнадеждност,е наивно и безсмислено,да се допусне ,че масонерията ще се затича, да повишава стандарта на живот на стадото.Изобщо не и е припукало за това стадо,а "борбата" на стадото се видя,че се води от една част от масонерията ,срещу друга.Тази "борба" съществува само за отклоняване вниманието на стадото,което,при това, ентусиазирано се включва в нея.

Точно поради тази причина,явно,стадото интуитивно е намерило единственият начин за "противопоставяне" - масово участие в дисциплините: "не раждай деца" и "бегом извън страната".
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: djem
Категория: Бизнес
Прочетен: 955537
Постинги: 345
Коментари: 926
Гласове: 9186
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930