Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2016 08:54 - САТАНИНСКИТЕ ГРУПИРОВКИ и офшорните зони
Автор: djem Категория: Бизнес   
Прочетен: 957 Коментари: 1 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
                                            Атентати, които не се помнят
                      ужасите на съвремения свят, не могат да бъдат контролирани




През март 1995 г. в 17 станции на токийското метро са взривени контейнери, пълни с отровния газ зарин. Атентатът отнема живота на 12 души, а над 5000 са в тежко състояние след вдишаната отрова. Това става в свръхнаселения квартал Газумигазеки - сърцето на т.нар. министерска зона на Токио, Шоко Азахаракъдето се намира и японското Министерство на технологиите. Атентатът е предизвикан от известната в Страната на изгряващото слънце фундаменталистка будистка секта "Аум Шинрикио" (в превод "Върховна истина") с водач Шоко Азахара. Последователите на сектата боготворят Сатаната.

"Съществува тайна координация между сатанинските секти в петте континента. Задачата е да се реорганизира светът. и ТЕЗИ групировки като Ал кайда, Идил, незнам-какво си....- американски глупости.....са част от тази нагласа "зло до кокъл" със сатанински наклонности.

Това са антихристки движения които се прегрупират във времето - т.е. могат да властват поколения наред, щом парите имат голямо значение за хората - материалисти. ЦЕЛТА Е - намаление на населението, но не и на политическия свят - той е този, който плаща на тези, които ще прочистят света от голтаците и просяците. Не случайно повечето "земетресения и природни катаклизми стават в райони където живеят бедните, които се плодят като мухи, нямат средства но раждат по 5 -10 деца,които шарят из планетата голи, боси и гладни. 45% от населението на Земята е супер бедно. .... живеят така както е живял на времето Христос. . . в бедност и нищета.


Забележете - къде стават най-много "земетресения" или терористични атаки?
Те стават там, където технологиите са напреднали и там, където банките се пукат по шевовете от капитали,служещи за удоволствие на своите притежатели. Няма закони, които да ограничават паричните потоци и вложения, освен тези които се гарантират от държавата. В милион страни влоговете са неограничени, особено в офшорните зони.
Но, там като по закон - случайни инциденти не стават, земетресения - също, а за тероризъм изобщо няма място. Там са основните парични капитали и на сатанинските групировки. Ако в тези зони избухне война - със сатанинските групировки е свършено.




Гласувай:
8


Вълнообразно


1. kozme - Сатанисти или терористи - едно и също е
28.03.2016 22:10
Подобна идея е обсъждана в рамките на една странна социално-икономическа теория, подкрепяна от президентите на САЩ Рейгън и Буш-старши и от английската политическа дама Маргарет Тачър. Визирало се премахването на митническите граници и създаването на голяма евро-американска нация, управлявана По време на сатанински ритуалЕдин от водачите на крайните групировкиот обща ръководна структура!

Как ви звучи това?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: djem
Категория: Бизнес
Прочетен: 955618
Постинги: 345
Коментари: 926
Гласове: 9186
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930