Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2016 12:27 - КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ
Автор: djem Категория: Бизнес   
Прочетен: 2547 Коментари: 3 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                 ЗАЩО НЕ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ВЯРВА НА ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ?





ТАТЯНА ДОНЧЕВА - защитничка по делата на Мултигруп както редица други корпорации и партии през 90-те години на 20 век.Тя е партийно пристрастена и зависима. От това следва, че няма начин как да се абстрахира от своята зависимост за да защитава интересите на хора, от различна партийна принадлежност. Явно в България се очертават политиците с професия прокурор,да обслужват интересите на своята партийна принадлежност. Тъй като г-жа Дончева досега е защитавала единствено политици, мафиоти или олигарси от партията на социалистите, тя ще продължава да ги защитава, независимо че заема пост, който я заставя да не е зависима от политическите партии.

В началото на 1990-те работи като прокурор в Софийската градска прокуратура. Главният прокурор Иван Татарчев я освобождава заради партийна пристрастност
На 21 април 2011 Татяна Дончева представя Движение 21 — което се обединява „около каузата на промяната и европейското бъдеще на България активни граждани, които споделят демократичните ценности свобода, справедливост и солидарност.

Както е ясно до сега всеки политик в държавата ни се оказва че е "всичко мога - всичко знам", ако не беше така нямаше как г-жа Дончева като  бивш прокурор или обикновен адвокат да говори за строителството в България. И щом телевизиите ни нямат МЯРКА за това, кой политик в каква сфера на познание е ВЕЩ тогава мярка трябва да имат политиците, застане ли пред камерите този политик трябва да говори истината.

Това е,  политиците са ДЛЪЖНИ да знаят, по какви въпроси да вземат участие и по кои - не! (защото иначе стават за смях пред аудиторията, която ги гледа, как се излагат)


Татяна Дончева беше поканена от Бтв да се "изкаже" по въпроса с отмяната на общ.поръчки свързани с Пеевски. Тя като юрист и бивш прокурор, взема крайно становище, че премиера нямал правото да отменя общ. поръчка. Но, госпожата не е запозната с правилата за отменяне на такива поръчки. Тя НЕ Е ВЕЩА в тази сфера, но въпреки това, с уверението на водещите от телевизията, и заради хонорара, тя трябва да опровергае едно такова действие, се заема с "трудната" задача да говори срещу премиера и министър Павлова. Защо го прави ли?
Да, защо го прави? Татяна е "бита карта", макар че е лидер на "Движение 21". За първи път е отхвърлена от политическия живот през 90-те години, когато защитава мафиотите от Мулти груп. Втори път - като учавства в делото на олигарсите от БСП, за пране на пари.

Тя говори пред камерите един път за строителство, друг път за транспорта, трети път за военните и полицията. Няма значение, че нищо НЕ РАЗБИРА от поставените й въпроси. Важното за нея е да "оправдае" хонорара си. Затова,Татяна я "канят" защото е противник на десните тя е противник и на тези, които са я избрали, противник след време ще се окаже и на самата себе си. Политически зависимите телевизии си "избират" такива "гости" с каквито имат общ език и принадлежат на една партия, като обслужват интересите на тези, които им плащат.


Не е лесно да обслужваш чужди интереси, особено когато това зависи от хонорарите които получава от водещите в българските телевизии. Знаем че, всяка програма в телевизията си има бюджет. Спрямо този бюджет водещият програмата кани известни нам политици, за да вдигне рейтинга на предаването. Е, понякога предаването се забива в "трета  глуха" или се проваля, но това не пречи на госта да се изказва "компетентно" усмихвайки се загадъчно. Сякаш ни казва "ей, не съм в час, но тъй като ми трябват тези пари, трябва да си ги заслужа по някакъв начин нали?"
Така става винаги когато пред камерите застане НЕ ТОЗИ КОЙТО ТРЯБВА.

Някои от политиците ни вече разбраха че, по въпроси, чиято сфера не познават, не трябва да говорят публично. Спазват правилата - да не говорят за нещо, което не разбират.

                                          Защо Дончева е "бита карта"?

Официално от РЗС: Яне Янев - за Татяна Дончева: Правната прислужница на Мултигруп, Ванко 1, КТБ и сие е срам за държавата!
И въпреки това българските телевизии BTV и НОВА, я канят....ме мамо.......

           Татяна Дончева и Жорж Ганчев са шутовете на политическата сцена!


РЗС има твърдо намерение оттук нататък да не позволява на адвокати на мафията да манипулират обществото и да се правят на морални ментори. Това казва в официална позиция до медиите лидерът Яне Янев. Ето какво изпратиха от РЗС:
Татяна Дончева винаги е имала две лица. Тя години наред храбро критикуваше отляво собствената си партия БСП, а в същото време като юрист и депутат обслужваше групировките. Тъй като този модел взе да се изчерпва, дадоха й да си направи своя партийка, тържествено обявена за „движение”.


Правната прислужница на Мултигруп, Ванко 1, КТБ и сие е срам за българската политическа система.


Повече от 25 години Татяна Дончева непрестанно е в употреба на най-тъмната част от българския ъндърграунд. В началото на прехода беше уволнена по непригодност като прокурор, а претърпя крушение и като кандидат за велик депутат от БСП и оттогава е вечният зъбещ се лузър.


Журналистите я харесват и й дават трибуна, защото с нея е весело. Но българският народ мъдро отреди съдбата на „политика” Дончева – да гравитира около 1% на избори, колкото да взима субсидия. В поредния си шоуменски монолог от телевизионния екран Дончева по стар свой обичай гледа да трупа дивиденти на чужд гръб преди президентските избори.


И така, продължавайки да е шут в политиката Татяна може да стигне спокойно до 65 години, когато сигурно ще се пенсионира. До тогава ли ще я търпим на екрана? Поне да беше си "сменила" малко физиономията че е застаряла нещо.

Българското общество заслужава политици - държавници, а не такива като нея - слуги на корумпираната престъпност.



Гласувай:
12


Вълнообразно


1. wqpwqp - Без да съм юрисг, мога да попитам...
18.02.2016 06:50
Без да съм юрисг, мога да попитам:
- защо всички юристи /и не само/, по всички медии, казаха същото като въпросната дама?
- мислите ли, че ако тя е посредствен юрист, ще бъде наемана да защитава такива мощни организации и хора?

Лично аз мисля, че Татяна Дончева ама изобщо не е бита карта! И то без да съм член на БСП, дори симпатизант не съм.
А работата на адвоката е да защитава, независимо кого...


Колкото до Жорж Ганчев, ами по-ерудиран политик, лично аз, не съм видял!



.
цитирай
2. apostapostoloff - Татяна Дончева и Жорж Ганчев са там,
18.02.2016 09:33
където е Йоло Денев- на цирковата арена.
цитирай
3. liliyanaandreeva - КВАК КВАК Квак, квак, квак, квак, ...
18.02.2016 12:53
КВАК КВАК
Квак, квак, квак, квак,
квак,квак,квак...
Аз си имам жабурняк -
той е хубав и зелен,
Господ дал го сал на мен...
КВАК = Китайски Военно-Административен Комунизъм
Това е бъдещето на човекоподобната раса на тази Земя! А зеленият жабурняк е зеленият Ислям, който изпълнява тайната роля на тайната Доктрина да унищожи бялата, черната и червена раси!
А китайците са победителите от Изток! Но къде е Изток?
Изток е сегашният Север – там, от където изтичат електромагнитните силови линии на земното кълбо!
Запад е сегашният Юг – там, където „западат“ ел.магн. силови линии на земното кълбо!
Север е сегашният Запад – там, където се събират всички небесни светила: Слънце, Луна, Звезди!
Юг е сегашният Изток – там, от където „ЮГрява“ Слънцето!
За да получим действетелните посоки на света, трябва да ги завъртим на 90 градуса обратно на часовниковата стрелка.
Но кои народи са от стария и нов Изток? Монголоидните ескимоси, китайци, корейци, японци, виетнамци и т.н. Те ще бъдат победителите от Изток и ще въведат завинаги Доктрината на „зелените“ КВАК – Китайски Военно-Административен Комунизъм. Това е режим с купони по подобие на кубинския. Редът ще се осъществява и поддържа с военно-полицейски тропи – зелените, т.е. Матрицата на тоталитаризма – такава, каквата я описа Джордж Оруел в прочутите си антиутопии „Фермата“ и „1984-та“!
Всъщност бялата и червена раси са също от Изток (сегашният Север), но те няма да участват защото ще бъдат доунищожени с инвазията на мургавите племена и народи на Азия!
И така: ако някому не харесва тази перспектива за съветско-китайско бъдеще, нека ме подкрепи да премахнем старата ретроградна извратена доктрина на войните и полицейщината и да я заменим с хуманно и справедливо човешко битие в календарни градове!
инж. Лиляна Благоева Андреева
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031