Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2015 16:45 - Операция "Лесни пари", не е сигурно дали някога.....
Автор: djem Категория: Бизнес   
Прочетен: 1857 Коментари: 3 Гласове:
8

Последна промяна: 26.08.2015 16:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg



                                  ТОТОТО  И ДИНАСТИЯТА ПЕЕВСКИ/ДПС/

                     (операция "лесни пари" все още предстои)



Напоследък много нашумяха павилиончетата на "Лавка" - собственост на Пеевски & мишоци от "Гигант груп" (бившите Мулти груп). Та, щом стане дума за тото, лото  и пари, телевизиите наострят уши. Не си мислете обече, че като си купите билетче веднага ще спечелите голямата печалба. Едва ли има такава, щом от доста време никой (от мургавите идиоти) не е "спечелил" наградата. Иначе по рекламите ги виждаме все едни и същи (по зъбите ще ги познаеш, като се усмихнат), малко грим и перука и новото лице е готово, или ще е пенсионер, или някой от дълбоката провинция или ще е циганин, като нагласената история с "близнаците". Тя операцията ни е ясна, но щом и законите го позволяват, (дума - дупка не прави), а Пеевски от това се храни (от наивни и глупави хора), иначе ако не бяха  малките павилиончета (които да му изперат нечистите пари), Пеевси щеше да вдига постоянно джънгър в парламента, а оня лидер (с острата брадичка като на "лайф-ефенди" - ходжа), на партията му щеше да се пули пред екрана и да казва:"ДПС няма квоти в медиите, тя е независима партия", но пък медиите са - зависими от дебелия портфейл на (лоената топка) г-н  Пеевски.Те - Пеевски и Местан(Доган),  нали за това толкова драпаха да си запазят поста в цигарената мафия и да лапат от там големите печалби (квоти, дивиденти като за милионери). Земеделци - земевладелци - европари - субсидии и още какво ли не.И заради тези милиони се появиха и "Лавка" поредицата от павилиони,продаващи всичко, което може да се продаде лесно и бързо.

Казвам това, защото срещам по форумите отрицателното мнение на обикновените хора, които си купуват билетче - късметче, с надеждата да хванат големите пари, но - уви! Както казва народа "Надеждата умира последна!"Така и хората, винаги се надяват на "чудото" наречено "лесни пари".


Виждала съм как човек пуска по 10 фиша наведнъж в един тото пункт с надеждата да спечели, особено когато джакпота е огромен. Тогава в тотопункта е навалица.
А приказката "който раздава лотарията - той взима и печалбите" си е напълно истина. Защото ето какво се получава в действителност, едрите печалби явно отиват там от където излизат билетите - талончета, а дребните печалбички (от 50лв,20лв,10лв,5лв или 2 лв) се падат в талончетата, които човек си купува от пунктовете. Затова големи печалби от порядъка на 500 лв, и нагоре почти не се падат на хората от народа. И, какво следва - от всичко това, излиза, че тотото е една голяма измама за наивници. Такива има в изобилие. Намират се и такива които си купуват по 20, 50 или 80 талона и все с надеждата, дето умира последна. Дали са спечелили? Надали! Ако бяха ударили големите пари, медиите нямаше да мълчат.


Няма значение от кои талони и на кои фирми са издадени талоните, печалбите са до...200 лв., не се е чуло някой да спечели повече от 200 лв, от раз. Какво да си мисли човек при това положение освен, че големите печалби отиват при големите пари, те предварително са предопределени и заделени за техните си хора, ако изобщо има такива големи печалби, както говорят медиите. Съмнявам се, че има големи печалби, щом не се падат редовно и начесто. И мисля, че това ми заключение не е само мое, може би и други са стигали до него.


И сега засякох, последна от големите печалби наскоро отиде при...приятел на Пеевски от електората му(доверен човек), човека иначе е селянин от някакво мижаво село в покрайнините на Родопите. Е..сега..как човек да не си мисли, че печалбите си знаят мястото, не ходят при обикновените трудови хора,които си плащат редовно данъците. Те, печалбите, си подбират хората, ходят при доверените хора на този, който зад кулисите показва, че в България на него и хората му всичко е позволено, щом може да се купи с пари! Контрабандни цигари ли?....питайте Пеевски и такива като него, от къде им са милионите?
Пеевски наистина не си държи парите в банка, той инвестира и затова е богат! Същото вече е и правило на всички, които изгоряха покрай КТБ, те знаят, че много пари в банка не бива да стоят,особено незащитени от закона. По -добрият вариант е - вложи ги в бизнес, имоти, купи си остров, но не ги влагай в банка. То, ако банките бяха "стока", нямаше да има толкова банкрутирали от тях.


Другото важно, което трябва да помните е, че бизнеса винаги е свързан с политиката. Това правило е за всички държави по света. За осведомение погледнете(прочетете) бюлетина на американските фондови борси и нефтени плантации - кой ги управлява и как това става незабележимо от останалите хора.


И.....внимавайте за кого ще гласувате на есенните избори през 2015г.После да не кажете пак - надеждата умира последна, но, надеждата крепи човека!

26.08.2015./16:08/ написано от : интернет маняк.





Гласувай:
8


Вълнообразно


1. djem - Извинявам се, колкото и да си играя да го редактирам това заглавие,
26.08.2015 16:51
резултата е един и същ. Иначе в редактора всичко е на ред и словореда не се шляе на ляво. Но, когато го "постна" се изкривява. Някои от буквите, буквално "излизат от релси", а изреченията.....не мога да ги гоня из простора за да ги оправя. Както и да е, надявам се да не ви прави впечатление отклонението от темата.

Благодаря ви за вниманието!

цитирай
2. andri - За редактора на блога, няма да говоря...той горе-долу се справя,до колкото е програмиран квалифицирано
26.08.2015 19:27
но с измамата наречена ПЕЧАЛБА е съвсем друго нещо. Там където играят хазартни войни и се перат незаконни пари, там народа няма място. Там са хора от мошеник нагоре! Все хора на еди - кой си от номенклатурата. Там борбата е жестока и по-добре нормалния честен човек да стои далеч от измамниците, за да не попадне там където не му е мястото. За народните маси и малката печалба от 20 / 50 / 100 лв си е печалба. Кога друг път държавата ще ти даде на куп толкова пари, без да си работил за тях. Държавата дава такива че и повече от тях пари само на продажните цигански орди, когато дойде време за избори. Те и циганите вече го разбират, но нали са си продажни, пак го правят. Аз не вярвам на реклами, а лотариите са именно това - реклами за балъци.
цитирай
3. born - Важни са смисъла и съдържанието, а ...
26.08.2015 20:38
Важни са смисъла и съдържанието, а не външния вид. Това, което е изложено, е напълно в смисъла на мафиотизирана държава. Лошото е това, че мафиотите са вече толкова преяли с власт и пари, че вкарването им в правия път / каквото и да означава това/ вече практически е невъзможно, колкото и да звучи негативно и обречено. Поздрави.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031